Dupla putovnica

Nemogu vjerovati, nadam se ce to stupiti na snagu, ovo je nevjerovatno za nas u pozitivnom smislu, koliko bi mi to zivaca spasilo prijasnjih godina, a bome i sada bilo kome tko radi u Angoli npr.

Da spasilo zivaca.... a da ne govorin koliko san dobrih prilika popusija jer mi je putovnica bila po misec dana u nigerijskoj ambasadi, a svi zovu ASAP.
Evo bas nedavno jedan nas driller nakon 3 miseca cekanja, od toga 2 na rigu i misec u luandi u guesthousu, uspija dobit nazad putovnicu i napokon doma. Ma da mi je naplate neznan koliko zatrazit cu je.

Ma super stvar, samo ti firma treba dati neko kao garantno pismo i zasto ti treba , nakon toga nebi trebalo biti problema...ja cu to napraviti cim se bude moglo!

Ako je ovo istina sljedeci tjedan idem zatrazit 2 putovnicu. Od viska glava ne boli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo odgovor na upit:

Nacrt prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o putnim ispravama hrvatskih državljana je u proceduri donoÅ¡enja odnosno u proceduri koja prethodi upućivanju prijedloga Zakona u prvo čitanje Hrvatskom saboru. Stupanje na snagu navedenog Zakona očekuje se polovicom ove godine.

S poštovanjem....

Back