G Grmaj Engineer Jul 15, 2016 #21 Evo i meni nude Dorian, navodno da im je 16 novogradnji izašlo, LPG. Kakva je firma? Smjene? Hrana? Ima tko kakvih friških informacija
Evo i meni nude Dorian, navodno da im je 16 novogradnji izašlo, LPG. Kakva je firma? Smjene? Hrana? Ima tko kakvih friških informacija
vrijebac New member Aug 4, 2016 #22 Bump! Evo dobio i ja ponudu, jel ima koja dusa da kaze neki info inside
2 2/O_ri New member Feb 27, 2017 #23 Looking for engine and deck cadets for Dorian LPG - European nationalities. University required - score 3.5 and above; age limit is 27years. PASAT agencija!
Looking for engine and deck cadets for Dorian LPG - European nationalities. University required - score 3.5 and above; age limit is 27years. PASAT agencija!
Z zeljko1 New member Apr 19, 2017 #24 Ima li ko na doriana, kakva je situacija jel uzimaju mozda ljude sa crudea..
D dulbo C/O Apr 19, 2017 #25 Uzimaju. Mene zvalo pred par miseci. Ali za 3/O pa sam se zahvalio poslano sa mog samsung galaksi es sedam edž
Uzimaju. Mene zvalo pred par miseci. Ali za 3/O pa sam se zahvalio poslano sa mog samsung galaksi es sedam edž
D denis91 Electrician Jun 10, 2018 #26 Pozdrav, Pasat trati jos 2 ETO-a placa je 9000$ + bonusi ugovor 4 mj ako je neko zainteresiran neka im se javi.
Pozdrav, Pasat trati jos 2 ETO-a placa je 9000$ + bonusi ugovor 4 mj ako je neko zainteresiran neka im se javi.
A antonini1 New member Jun 11, 2018 #27 Koji su uvjeti za pasata? Ja iman samo 8 miseci na kontenjeru, jel iman kakvih sansi? Poslano s Lenovo A6020a41 putem Pomorac.net
Koji su uvjeti za pasata? Ja iman samo 8 miseci na kontenjeru, jel iman kakvih sansi? Poslano s Lenovo A6020a41 putem Pomorac.net