Dal neko zna dal neki kruzeri il platforme primaju i traze Doktore

gvukoja

New member
Stovane kolege pomorci ja sam Struja na teretnjacima od skoro tj nekih 5 godina al mi treba mala pomoc prijatelja da ga ubacim na nekom kruzeru bilo kom il platformi nekoj ,on je Doktor sa praksom a ima samo 28 godina i Engleski jezik govori kao maternji...hvala unaprijed svima i moj email adresa za kontakt je gvukoja@yahoo.com ako admin dozvoli i ispricavam se unaprijed:o

Stovane kolege pomorci ja sam Struja na teretnjacima od skoro tj nekih 5 godina al mi treba mala pomoc prijatelja da ga ubacim na nekom kruzeru bilo kom il platformi nekoj ,on je Doktor sa praksom a ima samo 28 godina i Engleski jezik govori kao maternji...hvala unaprijed svima i moj email adresa za kontakt je gvukoja@yahoo.com ako admin dozvoli i ispricavam se unaprijed:o

Sigurno znam da NCL trazi mlade i dobre doktore. Ajvi se na bperez@ncl.com i posaljite upit

pozz

Faye O Donohue Recruit4Offshore

We are looking for a doctor for our clients accomodation vessel ASAP. Basic German speaker who is available for immediate deployment. Please contact Recruit 4 Offshore today faye@recruit4offshore.com

Back