da li neko nesto zna o OSCCO kompaniji iz Yemena preko Lagune i Markovica imam ponudu

gvukoja

New member
Postovanje svima,da li neko nesto zna o toj kompaniji iz Yemena vec mjesec ipol dana me leraju i setaju danas sjutra itd cak su me i vratili sa aerodroma kad sam bio da preuzmem kartu navodno je ovi kancelirali preko Kapetana Markovica idem sa Cetinja i sve mi je jako sumnjivo inace idem u svojstvu Elektricara na Tankeru platu vam ne smijem rec jer je za plakanje al sto da radim to mi je sad za sad nemam bolje i samnom je jos jedan drugi oficir takodje isto je i on poljubi vrata od aerodroma i nazad.Zvali smo vise puta telefonom +9677337 10975 Mr.jamal i niko se ne javlja a na email takodje niko ne odgovara.Svaka informacija o ovoj kompaniji bice dobrodosla jer navodno svaki sac cekamo ukrcaj.Pozdrav za kolege i sve posjetioce ovog sajta

Postovanje svima,da li neko nesto zna o toj kompaniji iz Yemena vec mjesec ipol dana me leraju i setaju danas sjutra itd cak su me i vratili sa aerodroma kad sam bio da preuzmem kartu navodno je ovi kancelirali preko Kapetana Markovica idem sa Cetinja i sve mi je jako sumnjivo inace idem u svojstvu Elektricara na Tankeru platu vam ne smijem rec jer je za plakanje al sto da radim to mi je sad za sad nemam bolje i samnom je jos jedan drugi oficir takodje isto je i on poljubi vrata od aerodroma i nazad.Zvali smo vise puta telefonom +9677337 10975 Mr.jamal i niko se ne javlja a na email takodje niko ne odgovara.Svaka informacija o ovoj kompaniji bice dobrodosla jer navodno svaki sac cekamo ukrcaj.Pozdrav za kolege i sve posjetioce ovog sajta

Cim se nitko nejavlja na mail i na telefon i vozaju te ko kolica za shopping, moj ti je savjet da ti njima vise ne javljas se. Znam da je tesko kad nemas posla ali bolje i nemati nadu i traziti dalje nego imati laznu nadu

Sritno

hvala Dalmos

hvala Dalmos

Pratim vas rad vec malo duzi period stvarno ste super pogotovo ovo sa mapama i ima stvarno svasta za svakoga, a to za vozanje si u pravu 3 puta salju podatke da su uplatili avio karte kapetan Markovic kaze to je to idite na aerodrom imate ukrcaj mi tamo(ja i secondo) kad ono"zao nam je gos..nema vaseg broja u komp itd":udriglavom a Markovic mi trazio jos pare za ukrcaj unapred,(secondo mu vec dao) i sad cekamo vec mjesec ipol...svakih tri dana bice :p itd...ukrcaj je u Yemenu..tanker M/T ZAABEEL nema sanse da ga nadjem, nasao sam samo da stoji na sidro u Aden-u vec poduzi period ,kad sam to pitao Markovica gdje je brod ,i sto toliko cekam ukrcaj...on mi je odgovorio da brod ceka papire kao mijenjao je zastavu.Sve je moguce al smo ispusili pogotovo secondo...vidjecemo pa cu javiti mozda bude od koristi nekom jer imam jos iskustva saistim agentom cekam suma sumare pa da objelodanim sta sve znam do tada :kafa ,pozdrav braci od soli:mad:

Last edited:
dosta da te ciste pare trazija, bizi ca od toga,
da trazi da radis npr. pregled, cijepljenje, neki dokument o svom trosku, aj jos se moze prici priko toga,
ako nije tajna koliko trazi i s kojom svrhom?

Back