Congo viza

Pipica, koja je priča sa explorer 510 ako znaÅ¡ Å¡ta? Triba bi tamo u deseti misec

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

BX 510 radi u Congo-u za TOTAL-a .Taj brod je zamjenio BL111 kad je ovaj ispa iz najma.

Brod je novi ,kineska gradnja (naravno) ,kabine po slikama male ali su bar kreveti banda-banda, DP2, 4x1300 kw,Uglavnom brod mi se čini ok.

Ideš kao.....?

E da i najvažnije za TOTAL-a kad se radi (bar ovdi u Congo-u) onda je smjena svaka 42 dana.

Eto toliko ako te još šta posebno zanima pitaj.

Mogu ti poslat koju sliku broda.....

Congo viza

Banda banda dobri kreveti??Samo na dugoj su dobri ode nisu nikako.Nama su bili sve prova krma osim dvi kabine di su timunjeri.Kad bi uvatilo nevrime svi bi spavali ok vise manje,a timunjeri oka nebi sklopili.
Turist ti ide tamo ko kapo(sto je i logicno). [emoji6]

Je, iden ka kapo. Evo danas su prominili plan pa bi triba bit doli iducu sedmicu, tamo negdi za vikend.

Postelje banda-banda.....najgore sta na takvin brodima mozes imat. Kad zavalja nikako se namistit.

42 dana, produzicu pa ucinit 2 ugovora. Drugi za kuvara :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Last edited:
Ajde Turist ja sam u Pointe Noire u Utorak 01.09.ujutro pa ako budes tamo javi se da me odvedes na kavu ako se uopce moze izaci vanka bez vize.
Biti cemo vezani u portu kazu riva- ILOGS.

Kakvo je sada stanje u Pointe Noireu?Moze li se izac?Komarci?Ugl bilo kakva iskustva ce bit od pomoci :uzdravlje

Ja se iskrcao prije 20-tak dana i nikakvih problema nisam imao, gledaju rucnu prtljagu kao i drugdje u svijetu i nista ne oduzimaju. Novcanik mi je rekao da ga sam sam otvorim, bilo je nesto sitnih dolara i nisu me pitali da im dam. Sto se tice domace valute to potrosi prije aerodroma. Isto sam slusao price od prije i vjerujem da su istinite pa sam svojih nekoliko stotina dolara stavio u kufer. U cekaoni imas klimu, dva duty free shopa ali nista posebno. Sve u svemu s obzirom odakle dolazim imam pozitivna iskustva kako sa ljudima u Pointe Noire tako i na aerodromu.
Pozdrav

Ja se iskrcao prije 20-tak dana i nikakvih problema nisam imao, gledaju rucnu prtljagu kao i drugdje u svijetu i nista ne oduzimaju. Novcanik mi je rekao da ga sam sam otvorim, bilo je nesto sitnih dolara i nisu me pitali da im dam. Sto se tice domace valute to potrosi prije aerodroma. Isto sam slusao price od prije i vjerujem da su istinite pa sam svojih nekoliko stotina dolara stavio u kufer. U cekaoni imas klimu, dva duty free shopa ali nista posebno. Sve u svemu s obzirom odakle dolazim imam pozitivna iskustva kako sa ljudima u Pointe Noire tako i na aerodromu.
Pozdrav

Eli otvorija novi aerodrom ili se jos na stari ide?

Back