Članarina za SPH

Today, 11:30 AM
Kad će isprika onog što je tvrdio da sam ja potpisao NIS ugovor?

Yesterday, 04:49 PM
jadran74
Ujedno sve isprike cijenjenom kapetanu Predragu B,
V. Svalina i B. Berlan su stavili svoj cijenjeni potpis na ovaj dokument...
Mea culpa, mea maxima culpa...

citajte malo postove kapetane nemojte samo gledati ono sto vama odgovara.............nije vam ovo vas blog

Last edited:
Koliko vidim iz ovih postova sindikat jedino zanima ko je i kad platio clanarinu, a za pomorce im se fucka neka stvar ludo me zanima sto je to od njihovoh zahtjeva u Hrvatskoj ikad usvojeno i sto to oni poduzimaju da neki od njihovih zahtjeva prodje.

@PBrazzoduro

Ja vas molim da mene izbacite iz vaseg rjecnika jer ja vas ne spominjem
. Isto tako da znate razlog je sta ste priko telefona bili jako ljubazni a lice u lice nije bilo niti dobar dan tj gledate me a kao ne poznate. Vas idealan posao je teelfonski ili internet hot line jer ste slatkorijecivi a u praksi ste 0.

Stoga ako san mlad nisam glup a kako ste vidili ni sakat ( fala bogu ) stoga vas ovim putem ponovno molim da mene osobno zaboravite u svojim temama.
Za sve teme cemo kad se vidimo u ZG ako budete raspolozeni jer vas ubija cinjenica da nakon 20 godina HR pomorstvo nije nikad bilo jadnije a vi to znate ali ne zelite pilati granu koja vas hrani i tu je razlika sta ja kao pojedinac imam muda reci sta zelim svakom u facu a pod broj 2 ono sta je vama jos vaznije a to je da ja ne ovisim financijski o onima koji ne misle kao i ja.

P.S
Prijateljski savjet je da se ne javljate vise ode jer samo se jos vise srozavate u ocima onih koji nisu uopce mozda imali misljenje o vama.

Jos jednom srdacan pozdrav (i zazelio bih vam mirno more ali ne plovite pa nema smisla :D)

... A Vi, Toma Miletic (velik covik, mala persona i jad od Kapetana), Babic...

U ime Isusovo sveto.Je li to mozda ovaj kapetan Miletić Tomislav.Ne virujen da takvi rade u nasim ministarstvima.Naime on je prijavljen za 15 kaznenih djela zloporabe polozaja i ovlasti

u ime Isusovo sveto.Pa mi smo okruzeni samim kriminalcima na drzavnoj razini.Dobro su neki svjetski mediji napisali da normalne drzave imaju mafiju,a u Hrvatskoj mafija ima drzavu.Moram primjetit da nisu daleko od istine.

momci i divojke, gospodo i gospoje.... vi koji ste na forumu duze...znate dobro da meni ni uph ni braco i bratija u zivotu ne tribaju. zasto san na forumu? da buden iskren, malo da ubijen gastarbajterske dane, ali isto tako vidin dobre vibracije mladih snaga. mihrvati, ka pomorci, idemo u kurac, u zaborav. tako se dogodilo i pomorskijim nacijama od nas , pa ce se dogodit i nama. kada? ne zna se, ali zanimanje za ovaj zivot opada medju mladima. to je cinjenica.
bit cu zlocest malo, vrlog kapetana bracu ne poznajen, ali znan vrlo dobro onoga brkicu iz splita, desnu ruku. kad se sta dogodi u hrvatskoj, kakvome ukrajincu ili libanoncu se uhapsi brod.... kupe 3 kila kokose, baksu vode i dva kila kruva.... odma u novine. koliko je nasih pomoraca ostalo naguzeno po svitu, bez karte, place,hrane.... jeste pomogli mome amigu z.b. kad se vraca bez kinte autostopon iz algeciraca? sve je uredno prijavljeno. onda je bija derle, danas je vec kapo i skoro ce bit dida?? jeba van bog mater pokvarenu!
moj drugi amigo jos ceka zaostale place sa dalmaplova, onda je ima 20 i nesto,a danas 4 banke i priko u guzicu. pokrijte se usima i kuco. ocete ugovor s maerskon? mozete ga potpisat mojon srednjon nogon! sram vas bilo!

Dnevnik kapetana P.B

Reagiranja hrvatskog kapetana bez cenzure..

eno su dignuta zadnja dva komentara covjeka koji se potpisao imenom i prezimenom pa je cak i sliku stavo ......toliko o onome "bez cenzure"

momci i divojke, gospodo i gospoje.... vi koji ste na forumu duze...znate dobro da meni ni uph ni braco i bratija u zivotu ne tribaju. zasto san na forumu? da buden iskren, malo da ubijen gastarbajterske dane, ali isto tako vidin dobre vibracije mladih snaga. mihrvati, ka pomorci, idemo u kurac, u zaborav. tako se dogodilo i pomorskijim nacijama od nas , pa ce se dogodit i nama. kada? ne zna se, ali zanimanje za ovaj zivot opada medju mladima. to je cinjenica.
bit cu zlocest malo, vrlog kapetana bracu ne poznajen, ali znan vrlo dobro onoga brkicu iz splita, desnu ruku. kad se sta dogodi u hrvatskoj, kakvome ukrajincu ili libanoncu se uhapsi brod.... kupe 3 kila kokose, baksu vode i dva kila kruva.... odma u novine. koliko je nasih pomoraca ostalo naguzeno po svitu, bez karte, place,hrane.... jeste pomogli mome amigu z.b. kad se vraca bez kinte autostopon iz algeciraca? sve je uredno prijavljeno. onda je bija derle, danas je vec kapo i skoro ce bit dida?? jeba van bog mater pokvarenu!
moj drugi amigo jos ceka zaostale place sa dalmaplova, onda je ima 20 i nesto,a danas 4 banke i priko u guzicu. pokrijte se usima i kuco. ocete ugovor s maerskon? mozete ga potpisat mojon srednjon nogon! sram vas bilo!

Sjedi jedan.Sta ti mislis da je velika stvar bit tehnicki direktor neke brodarske firme poput tebe i da bi mi sad svi ovdje trebali titrat jaja radi toga.Nes ti face.Pa to moze svak tko ima iti malo sposobnosti,volje i znanja i to uopce nije umjetnost.Ja to mogu bit sutra ali necu.Za mene je umjetnost bulaznit i lagat i za to dobivat placu poput gospodina koji ovdje rado navraca.To je vrhunac karijere,a i zivljenja opcenito u Rvata. Svi ga pomorci napadaju da on i njegov SPH smrdi i da nista nije napravija za hrvatskog pomorca i da smo upravo radi tog odnosa(SPH+drzava=manus manum lavat) tu gdje smo danas, ali on uprkos tome najbolje zna i zna da to nije tako nego smo mi stoka sitnog zuba,budale,frustrirani srednjoskolci stranog porijekla i slicne etikete koje gospodin lijepi koji smo toliko glupi da ne razumimo koliko su nam dobra napravili.
Pa pitao bi gospodina Brazzaduroa di je bio
1-propast Croatia linea njemu i SValini pod nosom u Rijeci
2-propast Sibenske slobodne plovidbe Kronji pod nosom u Sibeniku
3-propast dalmatinske plovidbe
4-Umalo i propast Jadroplova-Malgeru pod nosom u Splitu(A vidi,vidi SPH sklapa sa Bozicem agreement,je li se ovo moze nazvat kupovanje sutnje)
5-Ukidanje breveta za prvog palube i drugog casnika stroja za osobe sa SSS.Sad je po tom pitanju okrenio pilu naopako i neka je drago mi je bilo je i vrijeme.
6-Sramotni pomorski zakon.Ponavljam sramotni
7-Dizanje osnovica za pomorce u medjunarodnoj plovidbi samo se prenese informacija poput dnevnih novina.Neka stoka placa u pomorstvu krize nema.
Da ste Vi sindikat kako se predstavljate borili bi se rukama i nogama da to ne prodje.Pozvali bi na gradjanski neposluh,napravili nekakvu akciju.ALi VAs moto je ne talasaj.

Ma napisite otvoreno da Vas je UPH sjebala jer Vas je trgla iz zimskog sna pa ste pod stare dane primorani ipak nesto radit tili ne tili za opravdat place.

frenki, ne triba niko titrat jaja.. najmanje onaj koji ih i sam ima. kad se sve ovo dogadjalo sta si gori navea, moja je matrikula bila dobro ispecatirana. tvoja nije. masu mojih amigosa je ostalo kratkih rukava. ja nisan,jer san bija pametan pa isa na stranca kad je tribalo. nemoj me ucit stvarima koje su se dogadjale dok si jos pisa u przinu. ja necu ucit tita kako je forsira neretvu... a nemoj ni ti o stvarima koje nisi vidija uzivo. a to sta mos bit big boss ujutro... mikrofon je vas. evo ti je red isprid portuna.svi cekaju. bistar si, ali nemoj se precjenjivat, ni u cemu. ima ih ovde jos sa ulicnin fakulteton i to u vise disciplina.najbolji san u stomatologiji:rolleyes:

Strikane, opak si nad te najide, ali zato i jesi strikan, a ja san samo netijak.. :hihi
Vidin da se jutros opaka rasprava razvila, a ja san cilo jutro poku??ava okrenit cimunjeru na drugu bandu nebi li barem tračak interneta dopra do pijata da uvatin signal da vidin sta se ovde pise... :cool:
Nije mi bila namjera vriđat nkoga, samo sindikalne vođe upozorit da plaćam uslugu koju ne ?želim, a nametnuta mi je NJIHOVOM voljom, a ne mojom, ako je istina da kolege sa Gearbulka nemaju problema po tom pitanju, ja ću se potrudit da i ova druga ??aćica srednjo??kolaca sa SKS-a uspije isto... :mad:
Ne zbog toga ??to mi nekome ?želimo uskratit prihode, sačuvaj bo?že, nego čisto iz razloga ??to ?želimo plačati članarinu onome za koga mislimo da će se najbolje izborit za na??a prava, isto kao ??to pomorci plaćaju porez dr?žavi koju najvi??e vole (panama, liberija, bahami... itd)... :hihi:hihi:hihi

netjace, suzo moja, idan san ti danas. a jos kad san procita one pizdarije...
vratija mi se film, mladost. ko je tu koga spasija? i jos kad priti kokolu... da je njegov i bozji.... poceja san skrgutat zubima i rastezat se, kosti su stare ali ulja ima u svici. volija bi da se gospodin javi na pm pa mozemo razminit slike.
zalosno je ovo sve do zla boga.

... moja je matrikula bila dobro ispecatirana. tvoja nije. masu mojih amigosa je ostalo kratkih rukava. ja nisan,jer san bija pametan pa isa na stranca kad je tribalo. nemoj me ucit stvarima koje su se dogadjale dok si jos pisa u przinu. ja necu ucit tita kako je forsira neretvu... a nemoj ni ti o stvarima koje nisi vidija uzivo. a to sta mos bit big boss ujutro... mikrofon je vas. evo ti je red isprid portuna.svi cekaju. bistar si, ali nemoj se precjenjivat, ni u cemu. ima ih ovde jos sa ulicnin fakulteton i to u vise disciplina.najbolji san u stomatologiji:rolleyes:

Evo da ti odgovorim.KAd se to dogadjalo ja sam taman poceja pisat u przinu.NIsam tamo uspija zapisat nista jer je to bio pocetak kraja hrvatskog brodarstva. Okinilo mi je presudu odlazak na stranca.Janjca na krmi nediljom upozna nisam. Je li mi zaj??? Ne znam mislim da nije iskompenzira sam to solidnom kolicinom zelenih novcanica.Sta se tice daljnjeg dijela znam ja di je mikrofon i znam da znam dobro pivat ali sam ti napisa da je hrvatski pojam rada/zarade "bravura je radit bez lavura".Stoga nastojim ucit od najboljih,a ti si za ovu metodologiju ne/rada daleko od najboljih.Dapace cak mislim da si poprilicno los.Ovo zadnje o specijaliziranim fakultetima necu ni komentirat.

iskompenzirano ili ne... meni je 6 godina proslo tamo... a zelembaci su dosli,ne boj se. govorin ti, u ono vrime.... sve u kurac, a njima krila kondorska. cudi me kako koji nije dobija metak.valjda srica prati lude i lupeze. ovo sta se danas dogadja je nista. ljudi su vecinon po strancima i porez je jedini zajeb, breveti po malo.ali onda..iljade ljudi bez posla, propalo sve... a njima u sindikatu ni kurac. a prici... a obecanja.... ja san bija jedan put prisutan kad je berlan obecava mome pajdi brda i doline, uredno ispijajuci viskije na njegov racun. covik je danas na lng, lova dobra, a tih usljivih par iljadica sa dalmaplova koje ne znace nista, ko zna di su? mozda i kod sph? ko sa vragon tikve sadi.... ljudi i danas rade kod giovanellije i jurage? okle te kompanije, okle pinezi??? a junaci iz uniona idu s takvima na janjetinu. pametnome dosta.

Ma napisite otvoreno da Vas je UPH sjebala jer Vas je trgla iz zimskog sna pa ste pod stare dane primorani ipak nesto radit tili ne tili za opravdat place.

Ma ovo je ono sta njih najvise boli i sta su im frustrirani srednjoskolci sve jaci i popularniji a oni taman prid penzijun. \

Svaka cast na ovoj recenici Car si :uzdravlje

Quote:
Originally Posted by anterosko
Je i meni su nesto spominjali da mi se odbija od placde za SPH al moran to provjerit.
Mislin da mi to niti nepise u ugovoru ako je istina.
prokopacu ovo pa iznit podatke.

Mirno more onima sta navigaju, a uhljebima zelin potres ka i na Haitiju!
Ne znan na koju si bandiru, meni u ugovoru pise da stoji agreement izmedju NSU i SPH, naravno isti nemozes dobit na uvid, u agenciji izvrdavaju neke price, nemamo trenutno, a na brodu se barba cudi da kako vam ga to nisu dali?
Ovo su sve nase lakovjernosti i neopreznosti prilikom donosenja vaznih zivotnih odluka, ali na greskama se uci...
A sad imam i kopiju za osobnu upotrebu, cisto za svaki slucaj...

Navigajen priko Wilhelmsena u ST i jednom u razgovoru mi je nesto pomenuto u vezi placanja SPH, al raspitat cu se jos o detaljima koje cu nadan se dobit.
Ako bude postojala mogucnost tu cu lovu samo usmjerit na UPH (navodno nije neka al nedan in gusta) jer nebi triba niko odlucivat s tin koje udruge ili sindikata ja bit clan.

pozdrav i fala puno!

Quote:
jer nebi triba niko odlucivat s tin koje udruge ili sindikata ja bit clan.

!

Bravo Care tako je daj ti mene pitaj cega zelim biti clan pa da ja izaberem ako zelis biti icega. Ali radi se o tome da se dosta pomoraca boji reci NECU jer misle da ce na taj nacin doci na ''crnu listu'' ili dobiti otkaz jer sve je to povezano kao sicilijanska mafija. Svak ima zub i svi zadovoljni a raja neka se topi i placa.

Eto to je moje misljenje jer je nebitno sta sam ja clan UPh ali tako bi triba svaki covik reci sta zeli i ako zeli i ne prisiljavati ga na nista. :uzdravlje

Evo kako cujem jucera iz prve ruke da je u zadnjih 14 mjeseci SPH upisa jednog novog clana(sto je 100% povecanje u odnosu na 2007 i 2008) i to iz primorsko goranske zupanije. Sta ces covik pripozna pobjednicku ekipu i oce bit sa svojima.Puno srece u daljnjem zivotu uz pjesmu "Ne rodilo mu" zeli mu baka Zorka.

Last edited:
Back