Cijene breveta

ivosim

New member
Dobar dan
Zanima me cijena ˝Bridge Resource Management D45˝ i ˝Bridge Team Managment ˝
srdacan pozdrav

Nije svugdje isto. Ja sam BTM polagao u Zadru gdje je bio dosta povoljniji od pomorskog fakulteta. Bilo je to davno pa se vise ne sjecam tocnih brojki.
Najbolje ti je da nazoves one centre kod kojih si se prijavio. Ako ti je hitno uzmi u obzir da treba cekati minimalni broj zainteresiranih kandidata pa to moze i potrajati...

pozdrav

pozdrav

Ma uletio mi neki dan faca iz ssm-a i oće da mi progura dva breveta kao zbog sigurnog ukrcaja,a kasnije čujem da uopće nemanu licencu za onaj CROWD........ Dajte ako ko ima iskustva sa njima iz ssm-a neka podjeli,jesu li muljatori ili si dobri....kakva su vam iskustva,jesu li oni skuplji od drugih za polaganje breveta?

Ma uletio mi neki dan faca iz ssm-a i oće da mi progura dva breveta kao zbog sigurnog ukrcaja,a kasnije čujem da uopće nemanu licencu za onaj CROWD........ Dajte ako ko ima iskustva sa njima iz ssm-a neka podjeli,jesu li muljatori ili si dobri....kakva su vam iskustva,jesu li oni skuplji od drugih za polaganje breveta?

Ja san polaga u njih Crowd i platija san ga 1000kn 2h predavanja i sutra dobija brevet,posla firmi i nisu imali nikakvih prigovora rekli su da je brevet u redu.

pozdrav

pozdrav

Ja san polaga u njih Crowd i platija san ga 1000kn 2h predavanja i sutra dobija brevet,posla firmi i nisu imali nikakvih prigovora rekli su da je brevet u redu.

Prije koliko jeto bilo?Ovaj prika mi pokaza brevet i reka da ga kompanija nije priznala...doduše nisam ga pita kad je to bilo..... Meni traži 4000KN za D46 i taj CROWD,platija bi nego da nije nekakav naguz....

Ja san ga polaga prije 4mj,prvo san pita u SSM-a da mi posalji kopiju primjera,poslali mi ja posla u kompaniju i rekli da je ok platija i polozija poslije nikakvih problema

Back