chieg officer thome fpso

nikola87

New member
Pozdrav
Ja sam evo na FPSO al zafaranu u egipat pa ovakva je situacija...
Izgledi su da je jedan cif odustao pa traze nekog drugoga...
Znaci trase cifa za fpso thome posada ide sve preko agencije seven seas iz poljske kontaktirajte Seven Seas Maritime Services <biuro@7seas.pl>;
Ovako brod je star 50 godina znaci nije bas najbolji ali je za cifa ladovina ali totalna.\2 sve vam sekondi zavrsavaju ja sam tu posada je egipcani nema nasih sem mene.Barbe rumuni .Ukratko sve je manuala znaci nema ccr-a nego se iskrcava iz pampruma cif ovaj sad u sustini spremi riposte ujutro i odradi mitinge i cijeli dan igra pikado za nepovjerovat mi mu sve na palubu zavrsavamo.
STo se plate tice ne xznam tacnu cifru ali mi je ovaj nesto pomenuo oko 450 dolara na dan ugovor bi vjerovatno bio 6 sedmica on 6 off
pa sa srecom nadam se nekome nasem da mozemo pricat bar malo :)

Poslao sam kolega na obadvi adrese prije 2dana pa sad cekam odgovor imas il mozda kontakt broj od crew managera ovog u hrvatskoj davora unaprijed hvala

Poslao sam kolega na obadvi adrese prije 2dana pa sad cekam odgovor imas il mozda kontakt broj od crew managera ovog u hrvatskoj davora unaprijed hvala

meni se javija za 45 min i trazija je da mu posaljen skenirane dokumente,to je bilo jucer pa sad cekam dok se to analizira i prostudira :udriglavom

Kolega I meni se javio nazalost samo mastere I C/E sa iskustvom od 24 miseca minimalno tako da za mene nula bodova nazalost badava iskustvo od 12 godina od tankera i offshorea i dredginga, od cistaca ,mazaca , fittera , 3rd engieera, 2nd shore engineera badava nazalost

Back