Chelsea Crewing

gepek

clan posade
Dobar dan dobri ljudi

Da li je netko od vas imao kontakt sa dole navedenem agencijom tj s Gsp Golenkovs , oglasavaju se preko Web Crewing Ja sam im bio poslao CV na jedna njihiov oglas preko njihove web stranice i dolje navedeni gosp. me kontaktirao i navodno su imali ukrcaj za mene na lng-u ali nikad nisam uspia doznat o kojoj se LNG kompaniji radi i ostale info iako sam trazio da mi posalju takve info da bih se doticni na kraju se jednostavno prestao odgovart na moje email upite ???

Ruslans Golenkovs
Managing Partner

Chelsea Crewing LTD
105 Harbour Yard
Chelsea Harbour
London
SW10 0XD

Tel: +44 (0) 2081334151
Mob: +44 (0) 7766867552

Evala gepek,

Bacija san oko na Linkendinu i tip ne pari nikakva prevara, dapace ima dosta "endorsmenta" i "recomendations-a"
Vjerojatnije je da si puno pita (sta je i tvoje pravo) a onda je naletija neki sta je manje pita i uzelo je njega (osjetija na svojoj kozi). Tako te agencije jednostavno rade tj. sta manje pitanja njemu je lakse.
Ako gledas LNG poslove pocmi pratit Linkendin tamo ti ovaj "Thomas Lawro Account Manager LNG/FSRU at Faststream Recruitment Group" stalno objavljuje takve poslove.

Evala gepek,

Bacija san oko na Linkendinu i tip ne pari nikakva prevara, dapace ima dosta "endorsmenta" i "recomendations-a"
Vjerojatnije je da si puno pita (sta je i tvoje pravo) a onda je naletija neki sta je manje pita i uzelo je njega (osjetija na svojoj kozi). Tako te agencije jednostavno rade tj. sta manje pitanja njemu je lakse.
Ako gledas LNG poslove pocmi pratit Linkendin tamo ti ovaj "Thomas Lawro Account Manager LNG/FSRU at Faststream Recruitment Group" stalno objavljuje takve poslove.

OK , Tks ,Delsey , znam da sam mozda puno pita ali j'ga vjerovatno je netko bolji sa vise iskustva uletia ali znaimalo me opcenito da li se netko sa foruma ukrcao preko njih .

Imao sam poziv od tog Golenkovsa...ponuda za tankere jako dobra. Ali nakon inicijalna dva maila nikad vise nista. Cak sam se i telefonski cuo s covjekom ali onda nakon toga jednostavno black out.

I meni se tako cini , i ja sam razgovara sa doticniom gospodinom na telefomn i sve je bilo u superlativima istina placa mi se odmah ucinilia malo ''puno '' nerealna za ostali lng market sto me malo i drzalo opreznim ako se to moze u ovakim slucajevima jer sve se svodi na dopisivanje i tel razgovor tako da opreza nikad dosta , zato sam i otvoria ovu temu da obavjestimo i druge forumase s nasim iskustvom

Back