anterosko New member Oct 14, 2012 #1 Ima li ko nas na ovoj firmi ili zna koga ko je tamo a dobar je s istin? Iman par pitanja na koje bi volija nac odgovor onako ako ne iz prve bar iz druge ruke. fala unaprid
Ima li ko nas na ovoj firmi ili zna koga ko je tamo a dobar je s istin? Iman par pitanja na koje bi volija nac odgovor onako ako ne iz prve bar iz druge ruke. fala unaprid
Petar ST drugi makine Oct 26, 2012 #2 CGGVeritas: Global Provider of Geophysical Services and Equipment Koliko ja znam firma je dobrostojeca i stalno se siri... imaju samo seismic brodove maritime crew ukrcava Rieber Shipping Norway Shipping - GC Rieber (engelsk) OSM Norway OSM - The New Generation in Offshore and Ship Management seismic crew ukrcava RECRUIMENT MANAGER M. Francois FISCHER francois.fischer@cggveritas.com M. Gregory Malivers Gregory.Malivers@CGGVeritas.com 00 41 22 593 45 00
CGGVeritas: Global Provider of Geophysical Services and Equipment Koliko ja znam firma je dobrostojeca i stalno se siri... imaju samo seismic brodove maritime crew ukrcava Rieber Shipping Norway Shipping - GC Rieber (engelsk) OSM Norway OSM - The New Generation in Offshore and Ship Management seismic crew ukrcava RECRUIMENT MANAGER M. Francois FISCHER francois.fischer@cggveritas.com M. Gregory Malivers Gregory.Malivers@CGGVeritas.com 00 41 22 593 45 00
anterosko New member Oct 27, 2012 #3 Fal na odgovoru a doda bi jos da maritime krca i EIDESVIK. Nazalost izgleda da nema nasih bas puno tamo.
Fal na odgovoru a doda bi jos da maritime krca i EIDESVIK. Nazalost izgleda da nema nasih bas puno tamo.