Casnici palbue bez vise skole

Dobar dan, pozdrav svima i oprostite ako je bila ova tema, ja je nisam vidio.
moja situacija je sljedeca; dakle zavrsavam ove godine 4. razred pomorske skole smjer nautika, a nisam bas za velikog ucenja tj radije bi navegavao sto iskljucuje daljnje obrazovanje poput faksa :)
mene interesira jel se jos uzimaju treci casnici palube nakon kadeture ili ipak treba visa za bit casnik?

puno pozdrava i hvala na odgovorima!
:uzdravlje

Dobar dan, pozdrav svima i oprostite ako je bila ova tema, ja je nisam vidio.
moja situacija je sljedeca; dakle zavrsavam ove godine 4. razred pomorske skole smjer nautika, a nisam bas za velikog ucenja tj radije bi navegavao sto iskljucuje daljnje obrazovanje poput faksa :)
mene interesira jel se jos uzimaju treci casnici palube nakon kadeture ili ipak treba visa za bit casnik?

puno pozdrava i hvala na odgovorima!

A sinko moj ako nisi nasa odgovor na ovo onda nisi nigdi niti pogleda po forumu. PA o tome se pise vec godinama a ne samo na forumu nego i na portalu.

http://www.pomorac.net/portal_udrug...azumjevanje-prijedlog-koji-predlozio-UPH.html

http://www.pomorac.net/forum/showthread.php?t=481

dalmos fala ti brate al neda mi se citat topic od 40 stranica :) mene samo interesira to konkretno dakle mogu li ja doci do treceg eventualno drugog palube bez faksa?

puno pozdrava svima i nemoj se ljutit :) dakle da/ne :)

dalmos fala ti brate al neda mi se citat topic od 40 stranica :) mene samo interesira to konkretno dakle mogu li ja doci do treceg eventualno drugog palube bez faksa?

DA

( ne ljutim se Care ) ali to ti nije dobra odluka jer ces zaliti posli ali nemoj da ti ja pametujem

moze, tako sam i ja napravio - pa sam se zahebao. Ako mozes na fax podji ako ne onda ces biti u istoj pasti kao i dosta nas.. (htio sam napisati neki broj par stotina ili koja tisuca ali iskreno nemam pojma). Onaj topic od 40 stranica je prilicno poucan, dosta toga saznas. Pozdrav..

Mozes bit 3rd off bez problema i 2nd off isto, ali kasnije neces imat vise prilike za avancament, a i kompanije vise volijo uzimat ljudi sa visom, jer se nadaju da ce ta osoba jednog dana bit chief ili barba kod njih pa se jim vise isplati ulozivat u takav kadar.
A mozes upisat i izvanredno, ali mislim da je dosta teze radit na brodu i kad si doma jos polagat ispite, nego zavrsit sve u komadu i onda si miran :)

Ali svak zna najbolje za sebe sto mu pase i svak zivi sa svojim odlukama tako da.... :)

upisati barem vi??u, a za one ??ta im se da učit i visoku VSS. Sve se to na kraju vi??estruko isplati i naravno dobro unovči.

Pozdrav ekipa...moram se nadovezatr na ovo jer svi govorite ka da se najteze upisat na visu a zavrsit je laksi dio..ja sam pred sam kraj vise se dovukao u roku ,ostale su jos neke sitnice od predmeta...:)...ako se momku ne uci nece je zavrsit ,vjerojatno ce i platit visu ( 8000 kn po godini) koju vjerojatno nece zavrsit...bit ce u minusu s vrimenom izgubljenim i parama...a ja mu zelim svaku sricu ali mora bit neko i terco i sekondo...
P.S. ne msilim nista zlonamjerno ali iz iskustva znm da po faksu dolaze svakakve rupe od ljudi koje trose Bogu dane i roditeljima zivce i lovu...Moj savjet je ako zns da nemos zavrsit visu ne idi tamo podji na brod..a a ko je iti mala sansa da je mos zavsit uvati se knjige...Svako dobro:uzdravlje

Back