• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

C1/D USA Viza

Pozdrav,

Nedavno sam uplatio i popunio formular za US vizu.Koliko vidim najkasnije od 1.12 nece nam viza vise trebat.Posaljem mail ambasadi u Zagrebu a oni kazu da za pomorce opet viza treba ??Znaci obicni gradanin moze bez vize 90 dana u AMERIKU A POMORCIMA TREBA VIZA?

LP

Turistički posjet je jedno, ali odlazak u USA radi ukrcaja na brod je druga priča...

Par puta sam u Singapuru morao čekat preko sat vremena oko tih viza, a kad sam dela na Batamu, ni mi trebala viza za Singapur.

Tako to ide...

On je vadio jednu novu pa su mu prebacili. A ja se pitam ako ne vadis novu da li se moze prebacit dvije vize koje su jos 8 godina valid iz stare u novu putovnicu.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

To je bar jednostavno, pored nove putovnice poneseš i staru s valjanom vizom. ;-)

Pozdrav,

Nedavno sam uplatio i popunio formular za US vizu.Koliko vidim najkasnije od 1.12 nece nam viza vise trebat.Posaljem mail ambasadi u Zagrebu a oni kazu da za pomorce opet viza treba ??Znaci obicni gradanin moze bez vize 90 dana u AMERIKU A POMORCIMA TREBA VIZA?

LP
to oce reci da smo zadnji šljam po profesiji, kazu biznis i tourist mogu bez vize do 90 dana a ukrcaj na željezo treba viza, zakon

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

to oce reci da smo zadnji šljam po profesiji, kazu biznis i tourist mogu bez vize do 90 dana a ukrcaj na željezo treba viza, zakon

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Tako je,pise biznis i putovanja tako da ne razumijem zasto bi mi bili drugaciji.

C1D viza nije turistička. B viza je za turiste i znam da s C1 vizom nisam moga ostati nakon iskrca ja u UsA jer nisam ima B vizu. U tom grmu leži zec.....

Da malo osvježim temu.
Kad sam zadnji put radio visu 2011 onda su vraćali putovnice preko CityEx ako se dobro sjećam.
Sad izgleda više ne šalju pa me zanima kako se snalazite kako ne bi ostali još jedan dan u ZG za preuzeti putovnicu.​

Imam C1D vizu i zelio bi dobit B1/B2 jer onda mogu aplicirat za neke poslove na jahtama koji su mi zanimljivi.

Zna li itko koliki je problem dobit tu vizu ako nemas garantno pismo?

Kao, da je dobijem samo zato sta sam pomorac?

Back