morskipas01
1.Casnik-Moderator
bog svima, citam s vremena na vrijeme postove i da se naci zanimljivih stvari. ja sam strojar, radio sam na svim vrstama brodova, od carga, ribarica, ferrija,cruisera i sad sam na yahti, zadnjih 5 godina, i mislim da vise necu mjenjati. tu sam se nekako naso. jes malo ispocetka bilo zafrkano, treba pohvatat stvar sto prije nikad nisam radio, ali sad je sve pod kontrolom. trenutno sam na 50m,novoj yahti, i nije mi lose. od ljeta krece i rotacija,3on,3off, pa mogu reci da sam potpuno zadovoljan i sa te strane. ako koga zanima radit na yahti, a da je strojar vazda mu mogu uputit dobrih savjeta. i vazda ima nekih poslova koji mi se nude, pa ako je ko zainteresiran nek se javi, trenutno me jedan kapo englez, prijatelj ,kontaktirao za poziciju 2nd-a, EOOW, 5000 eura, poso je permanentni. brod zimuje u genovi, tako da nije problem poc doma na par dana. brod je star ali je moderniziran i dobro odrzavan , i sam sam tamo radio, pa ako koga zanima nek se javi. ako sto jos dobro uleti javim vam. puno pozdrava iz west palm beacha