bog ljudi

Status
Not open for further replies.

morskipas01

1.Casnik-Moderator
bog svima, citam s vremena na vrijeme postove i da se naci zanimljivih stvari. ja sam strojar, radio sam na svim vrstama brodova, od carga, ribarica, ferrija,cruisera i sad sam na yahti, zadnjih 5 godina, i mislim da vise necu mjenjati. tu sam se nekako naso. jes malo ispocetka bilo zafrkano, treba pohvatat stvar sto prije nikad nisam radio, ali sad je sve pod kontrolom. trenutno sam na 50m,novoj yahti, i nije mi lose. od ljeta krece i rotacija,3on,3off, pa mogu reci da sam potpuno zadovoljan i sa te strane. ako koga zanima radit na yahti, a da je strojar vazda mu mogu uputit dobrih savjeta. i vazda ima nekih poslova koji mi se nude, pa ako je ko zainteresiran nek se javi, trenutno me jedan kapo englez, prijatelj ,kontaktirao za poziciju 2nd-a, EOOW, 5000 eura, poso je permanentni. brod zimuje u genovi, tako da nije problem poc doma na par dana. brod je star ali je moderniziran i dobro odrzavan , i sam sam tamo radio, pa ako koga zanima nek se javi. ako sto jos dobro uleti javim vam. puno pozdrava iz west palm beacha

"Morski pas 01" Reci mi dali ima otvorenih mijesta i ponude za palubu,2nd casnik i sl..
Lijep pozdrav..

Miso Kovac,
nemoj zafrkavat nego tuci jos koju godinu shore off dok ne posidis, a onda ces se pribacit malo vamo na jahte da se odmoris :kafa ;)

"Morski pas 01" Reci mi dali ima otvorenih mijesta i ponude za palubu,2nd casnik i sl..
Lijep pozdrav..

a to ti je prika malo teze, engleza , south afrikanaca, novozelandjana ko u prici, skole nemaju a zato imaju nekakve kurseve. strojara nema..

Evala i dobro dosa . s nasim forumom nikad nisi sam nigdi u svitu i to je ono sta je jakost ovoga naseg zajednistva. U svaku uru ima neko tu

U anconi trenutno valja i pucketaju ove spageti cime po provi. U stanju smo plutanja, 2 motora ne rade, treci se jos drzi :(

Dobar dan,ljudi moji! Ja pisem u momkovo ime i koristim se trenutno njegovim profilom(sram me bilo :) ) jer bi nam dobrodosao koji savjetic ako budete htjeli pomoc...naime,moj momak bi se prebacio na jahte (trenutno je na cruiseru) s tim da ima brevet treceg casnika stroja i drugog casnika stroja do 3000 KW. Engleski odlican,govori i Talijanski,nepusac..pa bismo vam bili zahvalni na bilo kakvom savjetu! Lipi pozdrav od jedne medicinske seke i unaprid hvala!

Dobar dan,ljudi moji! Ja pisem u momkovo ime i koristim se trenutno njegovim profilom(sram me bilo :) ) jer bi nam dobrodosao koji savjetic ako budete htjeli pomoc...naime,moj momak bi se prebacio na jahte (trenutno je na cruiseru) s tim da ima brevet treceg casnika stroja i drugog casnika stroja do 3000 KW. Engleski odlican,govori i Talijanski,nepusac..pa bismo vam bili zahvalni na bilo kakvom savjetu! Lipi pozdrav od jedne medicinske seke i unaprid hvala!

Imas sve pod threadom yahte pa ce ti biti jasnije a to je ode http://www.pomorac.net/forum/showthread.php?t=60

Pozdrav i tebi medicinko a ako zelis se druziti s jos zena i medicinki onda ajde ode http://www.pomorac.net/forum/showthread.php?p=21336#post21336

Status
Not open for further replies.
Back