Benificirani radni staž za pomorce

sax

Upravitelj
Znači benificirani radni staž za pomorce ide od 2011 godine 3mj po godini navigacije
S obzirom da sam prije 2 godine prestao navigat išao sam provjeriti radni staž i naravno nigdje nema upisanog benificiranog staža niti itko u mirovisnkom zna nesto o tome osim sto su mi dali tiskanicu da podnesem zahtjev.sad cekam odgovor koji ce sigurno doc kroz par mjeseci
Pa eto informacija da ne čekate mirovinu i da ce se samo upisat jer ce sigurno bit tada pa gdje ste bili do sada.
Tiskanica je tu u privitku,uz to treba kopija navigacije,e potvrda o stažu i napisat kratku zamolbu

Attachments

To cak nije ni beneficirani. Beneficirani je kad na osnovu 12mj rada godisnje dobijes "gratis" extra mjesece.
Mi to placamo, a zove se staz s povecanim trajanjem. Dodatni doprinos 1 stup i dodatni doprinos 2 stup. Zalosno al istinito.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

To cak nije ni beneficirani. Beneficirani je kad na osnovu 12mj rada godisnje dobijes "gratis" extra mjesece.
Mi to placamo, a zove se staz s povecanim trajanjem. Dodatni doprinos 1 stup i dodatni doprinos 2 stup. Zalosno al istinito.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

To je imao Alija Sirotanovic u doba mraka..

Nakon riješenja koje sam dobio od HZZa gdje ništa nisu napravili,žalio sam se
I sada je HZZ trazio od HZZ potvrdu o uplaćenom dodatnom stažu tj benificiranom
I da
Dobro sam napisao Hzz trazi od HZza :confused:

Nije pomogla ni porezna kartica na kojoj su sve uplate

Nakon riješenja koje sam dobio od HZZa gdje ništa nisu napravili,žalio sam se
I sada je HZZ trazio od HZZ potvrdu o uplaćenom dodatnom stažu tj benificiranom
I da
Dobro sam napisao Hzz trazi od HZza :confused:

Nije pomogla ni porezna kartica na kojoj su sve uplate
Sad oni pitaju hzzo u splitu , to traje oko 2 godine, nakon toga hzzo split salje upit hzzo zagreb i onda opet 2g .... moras slati pozurnice cijelo vrijeme. Nakon 5g kad dodjes na hzzo oni nemaju pojma o cemu se radi jer su se papiri zagubili i kazu ti da je najbolje da ponovo posaljes zahtjev.

Tako ti to ide kod nas a ti javi ako se rjesi sto prije 2025g bas me zanima zivo.

Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk

Molim kolege, ne da mi se surfati, ako imaju volje za sljedeće: treba mi podatak otkad dokad su vrijedili beneficirani radni staži, znam da je onaj iz Juge bio do devedeset i neke, pa onda onaj od 2011. i na kraju ovaj odnedavno. Može li mi netko precizno reći periode beneficiranog staža i koliko se mjeseci dobivalo za 12 mjeseci navigacije. Hvala.

Back