Asahi Tanker Co Ltd

g.rapic

Ch.Mate
Jeli ima ko da je naviga na Asahi Tanker Co Ltd...na nekim njihovima brodima ili da je ima priliku bit na interview kod capt Pahora.
Dobija san ponudu i poziv za interview u Roterdamu a posli opet isto kod Capt.Pahora u Sloveniju.
Bilo kakva vjest u vezi gore navedenoga ili u vezi broda i ostaloga bila bi vrlo korisna
Unaprijed zahvaljujem....
LP

Pozdrav, da li mi mozes poslati kontakt da im posaljem aplikaciju jer gledam na anetu i nigdje nema kontakta

Ja san posla CV gospodinu Albert de Yong kojeg san upozna priko LinkedIn...Inace navedeni gosp. radi u azalei nl....Oni normalno radu ka crewing za Mitsui ali posto su uzeli odreden br tankera u charter od asahi tankers tako su me zvali ...inace kako sam sam ga razumija krca na te tankere samo nasa 4: barba,kapo,1.palube i makinje....ali uvik valja probat ako ne na asahi tankers onda prode mozda za Mitsui

sritno...

Azalea Maritime BV - as agents only -
Alexander Bellstraat 16
P.O. Box 1558
3260 BB Oud-Beijerland
The Netherlands

Email
Tel

recruitment@azalea-maritime.nl
+31 (186) 890 300

Ja san posla CV gospodinu Albert de Yong kojeg san upozna priko LinkedIn...Inace navedeni gosp. radi u azalei nl....Oni normalno radu ka crewing za Mitsui ali posto su uzeli odreden br tankera u charter od asahi tankers tako su me zvali ...inace kako sam sam ga razumija krca na te tankere samo nasa 4: barba,kapo,1.palube i makinje....ali uvik valja probat ako ne na asahi tankers onda prode mozda za Mitsui

sritno...

Azalea Maritime BV - as agents only -
Alexander Bellstraat 16
P.O. Box 1558
3260 BB Oud-Beijerland
The Netherlands

Email
Tel

recruitment@azalea-maritime.nl
+31 (186) 890 300

..ispravak netocnog navoda.......

Albert de Jong
Recruitment Dept.

Ashai tankers interview - trazi se prvi palube

Ashai tankers interview - trazi se prvi palube

Posto sam zavrsia interview i nisam se uspia dogovorit sa gore navedenom firmom i dalje imaju otvoreno misto za prvog kuverte.Inace krcaju samo barbu,kapa i prvog kuverte i makinje.
Uglavnom ide se u Roterdam kod Azaleje gdje je ono standardni test CES.4 koji je vrlo jednoistavan.Tamo ce vas primit Albert de Jong koji je inace naviga na off-shore brodovima.Upoznat cve vas sa ugovorom 4+1,placa 12020 usd,radne robe nema na brodu,placate sve sami osim avio karte i ljecnickog.
Nakon toga idete kod Capt.Pahora u Portoroz.Doticni gospodin ce vas ispilat sa svim glupostima i sitnicama.Inace radi za Ashai tankers gdje priprema brodove za veting i PSC.
Za sve potrebne info u vezi navedenog gospodina javit mi se na PM da ga sad ne pljucan ode.
Uglavnom Japanska firma.Crewing vodi azalea nl .Ono nisu nesto ali kome treba posal i da nemoze birat mislim da jos trazu ta dva prva za ukrcaj kroz ovaj tjedan.

eto toliko pa sritno...
lp

Back