Gospodo jel ima ko kakvu informaciju o gore navedenoj kompaniji. Kakve su plaće na njoj i ostali ovjeti?
Hvala, pozdrav!

evo ovo mi otvori kada stisnem na link: "Ne (1) navedeno. Ako ste slijedili valjan link, molimo obavijestite administratora"![]()
12000 usd na oocl ti je placa za ch.eng,a za 2nd eng je za sad 9600 usd
Od dolaska Aschmana na čelo BSM-a, 01.01.2014, plaće časnika ukrcanih na ER brodove su se promjenile u dolare i smanjile proporcionalno činu. Tako je plaća 1 ćp ili 1.čs, smanjena za 600-700 eura. U isto vrijeme, ugovori nižim časnicima su produljeni za mjesec dana. To je isto u svim BSM agencijama, bez obzira na nacionalnost.
JoÅ¡nije jasno da li je to odluka direktora BSM-a ili ERSM-a ili obojice. U konačnici je bitan rezultat, a to su manje plaće i duži ugovori.
Je istina je kao sto kazes,zato sam se i maknuo sa BSM, ali,...uvijek taj ali, mene je krajem 4 mjeseca na ER BAVARIA zamijenio rujo iz Kaliningrada i na ugovoru mu je bilo 7640 usd (vidio na svoje oci - bez nekakvih bonusa) sto znaci da njemu nisu smanjili vise od 50 usd a meni su nakon par dana nudili 7000 pa sam im se lijepo zahvalio i otisao dalje.