Anthony veder lng

nautica

3.casnik palube
Slucajno sam ih nasa na netu guglajuci a vidim da traze doli sljedece pozicije, posla san aplikaciju i cekan odgovor a ako nesto zna o njima nek napise molim pozdrav

Anthony Veder

We are looking for enthusiastic and motivated
- second officers

- third officers

- second engineers

- third engineers

We offer:
- Attractive wages based on international and national CBA's

- Attractive leave schedules

- Worldwide trading area

- Educational programme

- Career opportunities

- Add. social benifits

For application you can E-mail your CV and letter of application to our crewing department.

Crewing and HR
Tel +31-10-4004820
Fax +31-10-4004888
E-mail crew@anthonyveder.com

Currently we have vacancies on board for:
• Masters
• Chief Engineers
• Chief Officer
• 2nd Engineers
• Junior Officers both for deck and engine room
• Cooks
• Bosuns
• Deck and engine room ratings

For officers that do not have gas experience but are familiar on
tankers, we organize and support a gas tanker familiarization
program combined with sufficient sea time and STCW required
certification.

We are looking for the following Office staff;
• Superintendents
• IT staff with STAR IPS experience
• Purchasers
• Book keepers
• Crewing staff

Vecina Rusa i Ukrajinaca sta su sad trenutno s menom na firmi su pobigli ca sa AV. Kazu da je firma tesko rasulo da na nekim brodovima nema ni gasiste ni struje po par miseci itd. Oni su uglavnom bili na LPG brodovima.

Kadeti su primljeni pocetkom 8 mjeseca. Ponovo ce primati u sijecnju 2020. Nisu mi nista javili, nazvao sam ih

Poslano s SM-A500FU putem Pomorac.net

Dragi kolega
Koristite forum na neispravan način. Tu na forumu ćete dobiti korisne insiderske informacije, ali za javno dostupne Informacije tu je www. Odete na njihovu stranicu i sve doznate.
Da sam na vašem mjestu ja bi najprije nazvao na telefon. Nije to neka greda danas zvati unutar unije a uvijek poboljšava dojam. I taj telefonski broj je javno dostupan
Visiting Address
Parklaan 2
3016 BB Rotterdam
The Netherlands

Contact
T: +31 [0]10 400 4800

Dragi kolega
Koristite forum na neispravan način. Tu na forumu ćete dobiti korisne insiderske informacije, ali za javno dostupne Informacije tu je www. Odete na njihovu stranicu i sve doznate.
Da sam na vašem mjestu ja bi najprije nazvao na telefon. Nije to neka greda danas zvati unutar unije a uvijek poboljšava dojam. I taj telefonski broj je javno dostupan
Visiting Address
Parklaan 2
3016 BB Rotterdam
The Netherlands

Contact
T: +31 [0]10 400 4800

Neke agencije/kompanije imaju i rad od kuće zbog trenutne situacije sa Covid-19, pola mi se javi pola se ne javi, gledao sam na stranici jel ima neki mail za crewing ali nemaju imaju samo ponudu otvorenih pozicija i da apliciras. :rolleyes:

Back