muky23
Seki
evo drustvo,upravo zavrsija asistenturu,prosa svita i od 2.7. se vatan posla
I nema vi??e ?žena,pića,izlazaka...sad ozbiljno radimo...

evo drustvo,upravo zavrsija asistenturu,prosa svita i od 2.7. se vatan posla

eto ljudi, sutra najvj putujem na samutru, prvi put kao terco.
čito sam malo postove, i ono , ljudi to mi je prvi brod kao terco, pa hvala bogu da niko nece dat prvi ugovor trecemu novogradnju od 350 metara-
drugo ovi sto pricaju kao ko nevoli izlazit van po j.americi i misli da su brodovi krame, ti stari se lijepo znas sta, ja nisam rekao da nevolim, nego sam rekao da cu to svest na minimum, misim da niko netreba pijanog terca, a sto se tice zena, pored moje doma netreba mi nijedna, ocito vase ne odradzuju posao kako treba pa se rjesavate po portima.
hvala svim dobrim ljudima na dobrim savjetima i ?željama!
eto ljudi, sutra najvj putujem na samutru, prvi put kao terco.
čito sam malo postove, i ono , ljudi to mi je prvi brod kao terco, pa hvala bogu da niko nece dat prvi ugovor trecemu novogradnju od 350 metara-
drugo ovi sto pricaju kao ko nevoli izlazit van po j.americi i misli da su brodovi krame, ti stari se lijepo znas sta, ja nisam rekao da nevolim, nego sam rekao da cu to svest na minimum, misim da niko netreba pijanog terca, a sto se tice zena, pored moje doma netreba mi nijedna, ocito vase ne odradzuju posao kako treba pa se rjesavate po portima.
hvala svim dobrim ljudima na dobrim savjetima i ?željama!
eto ako koga zanima bit če slobodno mjesto tamo njegdje krajem 12 početkom prvog na brodu samutri za 3 časnika palube, pa ako koga interesira nek se javi anamili, ili zlatki taribi, to je to..
pozz s mora
Da li je ko bio uopće u ovoj agenciji? Mo?že li kakva informacija. Inače agencija je u Rijeci u zgradi di je i Lo??injska.
ja sam bio i nije toliko lose kasni placa i ali dobijes sve posto ti je prvi put nemas bas puno izbora
Ovako, imam priliku za ukrcaj preko Anamile na Marubu i to vrlo brzo ali imam par pitanja i bio bih zahvalan na brzim odgovorima!
1. Nude mi da se ukrcam kao mornar ali tobo?že u matrikulu će mi pisati Deck Cadet, ovo mi je prvi ukrcaj i strah me da neću vidjeti mosta uopće zato molim va??a eventualna iskustva i savjete ??ta i kako???
2. Plaća kasni 3 mjeseca, dali se trebam zabrnjavati oko isplate kasnije ili je to normalna praksa?
3. ? ta da radim, moram odraditi kadeturu a mislim da mi most preostaje u slobodno vrijeme i kada nema drugog posla na palubi, dali je to izvedivo i na ??ta da se pripremim????
Ljudi pi??ite jer svaki savjet mi jako puno poma?že, hvala i pozdrav!!!![]()