Anamila d.o.o.

eto ljudi, sutra najvj putujem na samutru, prvi put kao terco.

čito sam malo postove, i ono , ljudi to mi je prvi brod kao terco, pa hvala bogu da niko nece dat prvi ugovor trecemu novogradnju od 350 metara-

drugo ovi sto pricaju kao ko nevoli izlazit van po j.americi i misli da su brodovi krame, ti stari se lijepo znas sta, ja nisam rekao da nevolim, nego sam rekao da cu to svest na minimum, misim da niko netreba pijanog terca, a sto se tice zena, pored moje doma netreba mi nijedna, ocito vase ne odradzuju posao kako treba pa se rjesavate po portima.

hvala svim dobrim ljudima na dobrim savjetima i ?željama!

vozi ti moj mraka po svoju. stoj na brodu u santosu.. u buenos aires nemoj ic u la stanciju, ne vridi in spiza ni malo.
pjani terco..?druga su vrimena danas, zero policy. ali...ja jos uvik govorin da mladi pomorac se mora malo isvogat. ne mora se ic na kurbe, ali malo ne zavrtit po pravome portu ako imas sanse....???? ali dobro, ti znas kako triba, sta cu ti ja i ostali stari prdonje poc solit pamet.

eto ljudi, sutra najvj putujem na samutru, prvi put kao terco.

čito sam malo postove, i ono , ljudi to mi je prvi brod kao terco, pa hvala bogu da niko nece dat prvi ugovor trecemu novogradnju od 350 metara-

drugo ovi sto pricaju kao ko nevoli izlazit van po j.americi i misli da su brodovi krame, ti stari se lijepo znas sta, ja nisam rekao da nevolim, nego sam rekao da cu to svest na minimum, misim da niko netreba pijanog terca, a sto se tice zena, pored moje doma netreba mi nijedna, ocito vase ne odradzuju posao kako treba pa se rjesavate po portima.

hvala svim dobrim ljudima na dobrim savjetima i ?željama!

Prijatelju sretan put i mirno more, javi se kad se vratis..zivio :uzdravlje

ajd da se i ja javim.
evo mene na samutri, več mjesec i ne??t dana, prvi put za 3rd.off.

nabavih antenu za internet pa eto, kardemo signale, čije god da jesu!

ugl tio samo pozravit i tak!

pozz

eto ako koga zanima bit če slobodno mjesto tamo njegdje krajem 12 početkom prvog na brodu samutri za 3 časnika palube, pa ako koga interesira nek se javi anamili, ili zlatki taribi, to je to..

pozz s mora

eto ako koga zanima bit če slobodno mjesto tamo njegdje krajem 12 početkom prvog na brodu samutri za 3 časnika palube, pa ako koga interesira nek se javi anamili, ili zlatki taribi, to je to..

pozz s mora

A dobar si!!!:uzdravlje
Novi nacin za osigurati smjenu!!!
Sritno!

daj mi reči kakvo je stanje sa mornarima dal ide ko kući od njih uskoro.I kud plovi samutra.Ja sam bio na Marubi Petrohue prije 2 godine

jedan mornar bi trebao kad i ja ič, barem je rekao 5 mjeseci, znači 12 1 mjesec, a ovaj drugi mornar mislim 2 3 mjesec..sledeče godine.. timunjeri ni??ta do 5 6 mjeseca sledeče godine

Ok.thanks onda ću nazvat jer mi je dosta već ove rute Slovenija-Sjeverna Afrika,e daj mi reći jo?? samo kud plovi samutra dal ide po ju?žnoj samo ili po cjelom svijetu

bio je čile atgentina, sad je argentina al?žir, a dalje neznam, mo?žda promjene ??ta, al ugl argentina ukrcaj a iskrcaj di zavr??i??..

Pozdrav ljudi,

nije me bilo 5 miseci, zaglavija sam na Sampanu. Drago mi je vidit da je vecina isplacena i da su mogli mirno ozici kuci. Nadam se da ce tako bit i kod nas mada jos nitko u zadnjih 3 tjedna nije otisao kuci.
Zaglavili smo u jednom malom mjestu u Santa Feu, uzvodno paranom oko 2 dana i jedini smo brod u luci.
Spizu nam jos salju, vodu isto dobijemo ali to je sve.Lovu kuci niko jos nije dobio mada su svi koji su otisli sa broda dosada isplaceni u potpunosti ali i to je kao sto sam rekao stalo. Na telefone u firmi se niko ne javlja da kaze hoce li ili nece li ista bit od smjene. Vezani smo uz rivu i prvih 10 dana se nesto radilo na brodu ali kako maruba nije platila radnike tako i oni ne dolaze vise. Na brodu smo ka duhovi ,gledamo jedni druge niko nema love, pocelo falit duvana i tako to...
Neznamo sto ce bit sa brodom, neznamo hoce li ovo ikad vise isplovit odavde a kad cemo doma to samo bog zna.

Da li je ko bio uopće u ovoj agenciji? Mo?že li kakva informacija. Inače agencija je u Rijeci u zgradi di je i Lo??injska.

ja sam bio i nije toliko lose kasni placa i ali dobijes sve posto ti je prvi put nemas bas puno izbora

ja sam bio i nije toliko lose kasni placa i ali dobijes sve posto ti je prvi put nemas bas puno izbora

dosao sam doma prije mjesec dana sa broda Samutra i da to ti je preko puta rijecke banke u ulicici kod dalas rekorda

Ovako, imam priliku za ukrcaj preko Anamile na Marubu i to vrlo brzo ali imam par pitanja i bio bih zahvalan na brzim odgovorima!

1. Nude mi da se ukrcam kao mornar ali tobo?že u matrikulu će mi pisati Deck Cadet, ovo mi je prvi ukrcaj i strah me da neću vidjeti mosta uopće zato molim va??a eventualna iskustva i savjete ??ta i kako???
2. Plaća kasni 3 mjeseca, dali se trebam zabrnjavati oko isplate kasnije ili je to normalna praksa?
3. ? ta da radim, moram odraditi kadeturu a mislim da mi most preostaje u slobodno vrijeme i kada nema drugog posla na palubi, dali je to izvedivo i na ??ta da se pripremim????

Ljudi pi??ite jer svaki savjet mi jako puno poma?že, hvala i pozdrav!!!:rolleyes:

probaj sve ce ti biti isplaceno kao i svima nama i neces se bas ubiti od posla

Last edited:
Offshore Open Jobs

We have following positions available for DP-1 and DP-2 AHTS vessels from 8000 – 16000 BHP.

Rank – Type of vessel – Wages (USD per day)

1. Master* – PSV (with Z drive experience) – 550 – 600
2. Master* – AHTS – 600 – 700
3. C/O* – PSV (with Z drive experience) – 400
4. Ch Eng** – PSV (diesel/electric experience) – 450 – 500

* Masters / Deck Officers must have DP unlimited certificate
** Ch Engs must have DP maintenance course

Please send your CV’s on following e-mails:

TO: offshore@anamila.hr
CC: tseacor@hotmail.com

Prije godinu dana ostali bez zadnjeg brod-Lim, cime se sada bave neznam, bilo je receno da kupuju novi brod al nista jos od toga. Ako neko zna nesto vise neka napise.

Back