3rd off for LNG

Ovo su oni iz faststreama, thomas lawro, ima nesto o njima na forumu..kazu da su iz engleske nedje i da su ozbiljna firma..mene licno su 3,4 puta kontaktirali preko maila i nikad nista nije bilo.. zadnji put, u jedan tamo petak, rekose jesam li spreman za telefonski intervju u ponedjeljak, rekoh jesam..on kaze vazi,ocekuj poziv i to je bilo to..a vidim zadnja 4 mjeseca stalno ovakve oglase postavljaju..

Ovo su oni iz faststreama, thomas lawro, ima nesto o njima na forumu..kazu da su iz engleske nedje i da su ozbiljna firma..mene licno su 3,4 puta kontaktirali preko maila i nikad nista nije bilo.. zadnji put, u jedan tamo petak, rekose jesam li spreman za telefonski intervju u ponedjeljak, rekoh jesam..on kaze vazi,ocekuj poziv i to je bilo to..a vidim zadnja 4 mjeseca stalno ovakve oglase postavljaju..

Je to su oni, iz faststreama....
Mene su kontaktirali vise puta... Prvi put ima skoro i 2 god za neke tankere (VLCC),kao jesam li spreman bit u Houstonu za 3 tjedna,a kad je reka lovu ja san bija spreman i pjeske ic...a onda tesko zatisje (srica i Bog da nisan da otkaz)...:udriglavom
pa me zva proslo lito za neki plin i ka bi li ja prisa,opet lova LUDILO i ja naravno da bi a on ka super i opet zatisje..... :udriglavom

Sve je to O.K. al nekako glupasto i neodgovorno :mad:
Zanima me, imali ovdi bilo tko da se ikad ukrca priko njih, jer mi je prije misec dana taj Thomas opet posla mail,a prosli tjedan i neki Stuart isto iz ove agencije...
:uzdravlje

I mene je isto tako, kontaktirao thomas pa stuart pa thomas... vidim imaju i sajt..i sve to izgleda fino..i bas me zanima je li se ko ukrcao preko njih..

Dear officer,

I wanted to contact you to introduce myself as Thomas Lawro’s replacement as your Seagoing Account Manager and to invite you to join our new LNG LinkedIn group which will be kept up to date with all the latest tanker roles.

I am currently recruiting for Officers and Engineers to join one of the world’s most prestigious oil and gas super majors. If you’re looking for your next seagoing role and you have LNG/LPG experience please send me your CV and I will be in touch.
If you know someone who would be interested in these roles please do not hesitate to pass my details onto them.
---Znam jedno par stotina ljudi.....
Kind regards,
Matthew Barwell | Account Manager
Faststream Seagoing Division
Call: +44 (0) 2380 208 741
Email: matthew.barwell@faststream.com

Nevjernog Tomu mijenja carinik Matej... Možda ćemo s Matom bit bolje sreće!

Evo za momke koji imaju malo iskustva na tankerima a žele upasti na Shell, neka mi se javi na PM pa ću ih uputiti kako dalje.

Dear officer,

I wanted to contact you to introduce myself as Thomas Lawro’s replacement as your Seagoing Account Manager and to invite you to join our new LNG LinkedIn group which will be kept up to date with all the latest tanker roles.

I am currently recruiting for Officers and Engineers to join one of the world’s most prestigious oil and gas super majors. If you’re looking for your next seagoing role and you have LNG/LPG experience please send me your CV and I will be in touch.
If you know someone who would be interested in these roles please do not hesitate to pass my details onto them.
---Znam jedno par stotina ljudi.....
Kind regards,
Matthew Barwell | Account Manager
Faststream Seagoing Division
Call: +44 (0) 2380 208 741
Email: matthew.barwell@faststream.com

Nevjernog Tomu mijenja carinik Matej... Možda ćemo s Matom bit bolje sreće!

Back