PRVA HRVATSKA PIZZERIJA DOMINO’S USKORO OTVARA VRATA U ZAGREBU

SARA MARKOV

 

 

Za Domino’s Pizzu sigurno ste čuli. Riječ je o najpoznatijem i najvećem pizza lancu na svijetu koji je osnovan 1960. godine u Michiganu, a koji danas broji više od 16.300 poslovnica u više od 85 zemalja na svijetu.

U veljači nas je razveselila vijest da ćemo i mi uskoro moći uživati u ukusnim Domino’s pizzama jer se u proljeće otvara prva Domino’s poslovnica u Hrvatskoj. Proljeće je došlo i prošlo, a izgleda da je pandemija koronavirusa otvorenje pizzerije koje se očekivalo u travnju ili svibnju u Zagrebu.

Međutim, čini se da nećemo morati još dugo čekati da probamo najpoznatiju pizzu na svijetu. Naime, u prostoru na adresi Kneza Mislava 1, gdje će biti smještena prva Domino’s pizzerija, upravo preuređuju interijer, piše Kult Plave Kamenice.

Pizze će se pripremati na licu mjesta, što znači da će se ispred gostiju mijesiti tijesto i slagati sastojci. Osim kvalitete, ključ uspjeha Domino’s Pizze je i brzina dostave koja će biti do maksimalno 30 minuta.

Većina sastojaka nabavlja se od stranih dobavljača jer je Domino’s vrlo rigorozan oko kvalitete i zahtjeva certifikata, istaknuo je još u veljači za Poslovni dnevnik Mihael Sviben iz tvrtke All about pizza, koja je zaslužna za dolazak ovog brenda u Hrvatsku. Dodao je tada kako se nadaju da će se na trenutnoj listi na kojoj se nalazi i nekoliko domaćih dobavljača, uskoro naći još njih.

 

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.