MSC Cruises nastavlja plovidbu Mediteranom

  UHPA, MSC Cruises

  275
  Foto: Marine Traffic

  Kao rezultat produženja restriktivnih mjera koje se odnose na kretanja unutar Italije kako je utvrđeno najnovijom uredbom talijanske vlade koja onemogućuje pristup i korištenje ukrcajnih luka do 15.01., MSC Cruises je najavio da je primoran otkazati krstarenje broda MSC Grandiosa s polaskom iz Genove 10.01. te, iz predostrožnosti, krstarenje s polaskom 17.01.2021.; prenosi UHPA.

  Kao rezultat navedenog, prvo krstarenje broda MSC Grandiosa nakon privremene obustave plovidbe zbog uvođenja spomenutih mjera tijekom blagdanskog razdoblja bit će 24.01.2021. s polaskom iz Genove.

  Perjanica flote kompanije MSC Cruises nastavit će sa svojim redovnim tjednim krstarenjima isplovljavajući iz Genove svake nedjelje i posjećujući talijanske luke: Civitavecchiju, Napulj, Palermo te Vallettu na Malti, a ukrcaj će biti moguć u svakoj od spomenutih talijanskih luka. MSC Grandiosa će navedenim itinererom ploviti do 21.03., a nakon toga će ostati u zapadnom Mediteranu s novim itinererom u sklopu svog ljetnog programa.

  MSC Magnifica će nastaviti s plovidbom 14.02. isplovljavajući iz Genove na 11-noćna krstarenja koja su osmišljena kako bi gosti imali priliku na jednom putovanju otkriti atrakcije istočnog i zapadnog dijela Mediterana uz obilazak Italije, Grčke i Malte.

  MSC Cruises je trenutno u procesu obavještavanja svih putnih agenata i gostiju s rezervacijama na dva otkazana krstarenja broda MSC Grandiosa.

   

   

   

  MSC najavio četiri krstarenja Europom za zimu 2021. i 2022. godine

  Komentiraj

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.