KLM u studenome svakodnevno za Zagreb!

  Croatian Aviation

  281
  Foto: Croatian Aviation

  Nizozemska aviokompanija u prodaji nudi svakodnevne letove između Amsterdama i Zagreba do kraja studenog ove godine.

  KLM je do sada u listopadu otkazao nekoliko letova na liniji Amsterdam – Zagreb, a do kraja ovog mjeseca otkazan je svega jedan polazak (srijeda, 28.10.), piše Croatian Aviation.

  Kompanija planira svakodnevno prometovati na ovoj liniji i u studenome, zrakoplovima tipa E190, kapaciteta 100 putnika. Svakodnevna direktna veza između Zagreba i Amsterdama je izuzetno bitna, prije svega jer je preko Amsterdama moguće nastaviti putovanje prema nizu europskih i svjetskih destinacija.

  Nakon ukidanja linije Zagreb – Dublin Croatia Airlinesa, svakodnevni let prema Zagrebu nizozemskog KLM-a dobra je vijest i za putnike iz Dublina, s obzirom na to da je preko Amsterdama moguće ostvariti vrlo dobru konekciju prema Zagrebu.

  Foto: Croatian Aviation

  Na ovoj liniji svakodnevno će prometovati i Croatia Airlines, pa će Zagreb s glavnim gradom Nizozemske biti povezan čak dva puta dnevno, pa je broj ponuđenih sjedala na ovoj liniji na tjednoj razini i više nego zadovoljavajuć.

  Tek preostaje za vidjeti hoće li KLM u studenome otkazivati određene polaske, to će svakako ovisiti o razmjeru globalne pandemije i statusu rezervacija. KLM je do sada bio  redovan na liniji prema Zagrebu i otkazan je vrlo mali postotak najavljenih letova.

  Druga linija KLM-a u Hrvatskoj, između Amsterdama i Splita, prometuje sezonski, te će i ove godine završiti s prometovanjem na kraju listopada. Posljednji let ove godine na liniji Amsterdam – Split najavljen je za subotu, 24. listopada, kada ujedno i završava ovogodišnji ljetni red letenja.

   

   

   

  FLASC B.V potpisuje ugovor o suradnji s Subsea 7

  1 KOMENTAR

  Komentiraj

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.