Neka Vaš poseban dan bude još posebniji u hotelu Maškovića Han

PR

656
Maškovića Han

Ukoliko želite vjenčanje koje će ostati u dubokom sjećanju ne samo Vama nego i svim Vašim uzvanicima onda ste na pravom mjestu.

Hotel Maškovića Han je neobičan, jedinstven i prekrasan ambijent za proslavu najljepšeg dana u Vašem životu, idealan za manja intimna vjenčanja. Restoran prima do 50 ljudi, a atrij do 150 ljudi dok se prostor privatizira samo za Vas i Vaše uzvanike. Izvrsna gastronomska ponuda zaokružuje cjelokupni dojam.

Izgradnja Mašković Hana započela je 1644.godine po naređenju i sredstvima Jusufa Maškovića, porijeklom iz Vrane, visokog dostojanstvenika na sultanovom dvoru i vrhovnog admirala turske flote.

Maškovića Han

Han je trebao biti ljetnikovac/rezidencija samog Maškovića kada se iz Carigrada vrati u svoj rodni kraj. Zamišljen je kao raskošna monumentalna i moderna građevina koja bi imala svu potrebnu udobnost, uključujući i tursko kupatilo – hamam.

Maškovića Han

U sklopu rezidencije nalazi se 14 dvokrevetnih soba (10 soba sa francuskim ležajem i 4 sobe sa razdvojenim krevetima – twin ležajevi) i 2 de luxe apartmana.

Lokacija  Maškovića hana ima svoje prednosti: smješten je blizu autoceste i zračne luke, u blizini su četiri nacionalna parka (Krka, Kornati, Paklenica, Plitvička jezera) te Park prirode Vransko jezero, gradovi Zadar, Šibenik, Trogir, Split, Fun-park Mirnovec, 50 kilometara uređenih biciklističkih staza, mogućnost jahanja…

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.