ISS Yachts Show – prilika da provjerite funkcioniranje ISS Yachts-a u Hrvatskoj

738

U rujnu ćete u odabranim marinama u Hrvatskoj imati priliku pogledati osobine pametnog sustava inventure za jahte (ISS Yachts) i upoznati tim koji ga je stvorio. ISS Yachts rješenje je koje se smatra vrlo bitnim u charter industriji – automatizira postupak primopredaje jahti i smanjuje vrijeme inventure na manje od 2 minute.

ISS Yachts Show održat će se od 21. do 25. rujna u marinama Biograd i Trogir.

Inovativni sustav, koji je razvio tim poljskih inženjera, testirala je hrvatska tvrtka Euronautic koja ima flotu od 72 jahte u dvije marine – u Biogradu na Moru i Pirovcu. Nakon uspješnih testova i vrlo pozitivnih mišljenja uprave charter tvrtke, tim inovatora odlučio je predstaviti ovo rješenje u Hrvatskoj.

„Želimo demonstrirati rad ISS Yachts-a uživo na brodu, u odabranim marinama u Hrvatskoj. Tako će se profesionalci iz industrije moći uvjeriti u kvalitetu ovog iznimno korisnog alata. Bit ćemo dostupni 4 dana, tj. 21. i 22. rujna u Trogiru, te 24. i 25. rujna u Biogradu na Moru. Pozivamo vas na individualne sastanke i prezentacije našeg sustava“ – izjavio je Michael Ginter, inženjer za razvoj proizvoda na ISS RFID. Svakog od tih dana, u 12:00, moći ćete sudjelovati i u otvorenoj demonstraciji proizvoda. Kako bi bio u skladu s najvišim sigurnosnim standardima, organizator traži prethodnu izjavu o sudjelovanju na sastancima, koju možete pronaći ovdje.

DOKAZANO RJEŠENJE 

ISS Yachts omogućuje brzu provjeru prisutnosti opreme na vašem brodu. Sustav se temelji na RFID tehnologiji koja koristi radio valove za otkrivanje objekata opremljenih pametnim oznakama. Vama se vraća signal koji sadrži informacije o statusu opreme i time omogućuje beskontaktnu inventuru u stvarnom vremenu.

Zahvaljujući izvrsnoj suradnji s Euronautic timom, u srpnju i kolovozu ove godine ISS Yachts je nadograđen i dodatno prilagođen na jahti Bavaria 38, gdje su označena 104 različita predmeta. Za ovu hrvatsku tvrtku to znači kraj zamornim, ručnim inventurama, a postupak, koji je do sada trajao više od 30 minuta, skraćen je na manje od 2 minute. Katarina Vujević Babara, vlasnica Euronautic Ltd., bila je toliko impresionirana da je odlučila sama testirati alat. Danas kaže kako je to revolucionarno rješenje koje je od velike pomoći pri prijavama i odjavama čarter jahti.

„Najbitnije nam je pružiti našim klijentima najvišu kvalitetu usluge prilikom najma jahte, a samim time osigurati učinkovit najam plovila potpuno spremnog za krstarenje. Međutim, provjera opreme traje dugo. Zahvaljujući ISS Yachts, naše osoblje se može brzo pobrinuti da sve što treba biti na brodu bude na brodu i da gosti imaju udobnost, te da mogu u miru isploviti. Jako sam sretna što smo prva tvrtka u Hrvatskoj koja je implementirala ISS Yachts. Iskreno preporučujem ovaj proizvod, jer smo zahvaljujući njemu uštedjeli puno živaca i vremena – naglašava Katarina Vujević Babara, vlasnica Euronautic Ltd.

ISS Yachts također znači smanjenje radnog opterećenja i uklanjanje pogrešaka uzrokovanih ljudskim faktorom, kao i poboljšanje upravljanja imovinom i kontrolu skupe opreme na brodovima. Također će raditi gdje god brzo smještanje predmeta može poboljšati procese, npr. tijekom zimskog perioda ili praćenja korištenja potrošnog materijala.

Više informacija o ISS Yachts sustavu možete pronaći ovdje, na web stranici, na društvenim mrežama LinkedIn i YouTube.

Inteligentna sigurnosna rješenja

ISS RFID je mlada poljska tvrtka kojadjeluje na polju inteligentnih sustava koji koriste radio tehnologije. 2016. godine tim je izradio i patentirao prototip RFID Tamper Evidence, inovaciju na globalnoj razini. Dvije godine kasnije, tvrtka je osvojila titulu Best Startup 2018 u programu Space3ac, koji kombinira potrebe industrije s tehnološkim startupima. RFID tehnologija se pokazala kao dobar alat za kontrolu upotrebe opreme u proizvodnji elektroničkih sustava u automobilskoj industriji i kao podrška za upravljanje i iznajmljivanje male i velike građevinske opreme.

Live prezentaciju iz Trogira možete pratiti ovdje:

* * *

Kontakt za medije:

Agnieszka Kuźma-Filipek, Odnosi s javnošću, tel. +48 601 99 10 89,  agnieszka@lawendapr.com

ISS RFID Sp. z o.o., ul. Druskiennicka 20 81-533 Gdynia, telefon: +48 58 526 12 18

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.