Nova pojačanja letova Croatia Airlinesa

  Bruno Habus

  545
  Foto: Avio Radar

  Croatia Airlines ponovo, počevši od danas, pojačava svoje letove. Ovog puta, uz pojačanja s polascima iz Zagreba i Splita, CTN uvodi i letove s polascima iz Dubrovnika. Ovo je već četvrti tjedan kako Croatia Airlines uvodi osjetna pojačanja letova kao i postupna pojačanja frekvencija polazaka. U najavi su pojačanja i za tjedan od 6. do 12. srpnja, piše Avio Radar.

  Iz Zagreba slijede pojačanja za Frankfurt (ponedjeljkom i nedjeljom 3 polaska dnevno), za Sarajevo (uveden novi let četvrtkom) i za Rim preko Splia (uveden novi let srijedom). Osjetno su pojačane i frekvencije polazaka za Brisel (3 leta više tjedno u odnosu na prethodni tjedan). S novim tjednim redom letenja, od petka 3. srpnja, počinju letovi na liniji za Pariz. Nažalost, uslijedilo je i smanjenje letova na liniji za Pulu preko Zadra pa su tako od ponedjeljka na rasporedu letovi ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom, u odnosu na dosadašnji red letenja u kojem su letovi bili svakodnevni.

  Na linijama iz Splita najavljeno je pojačanje na letovima za Frankfurt (3 leta više tjedno u odnosu na prethodni tjedan) te za Rim gdje je uz letove iz Zagreba preko Splita, najavljen i jedan izravni let subotom. Od petka 3. srpnja, dostupna je i nova linija Split – Osijek koja će prometovati jednom tjedno.

  Od ponedjeljka 29. lipnja, u rasporedu je nova linija Dubrovnik – Frankfurt s predviđena 4 leta tjedno (ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom).

  Komentiraj

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.