Jadrolinija razvija mogućnost online promjene datuma putovanja

  Glas Otoka

  247
  Foto: Wikimedia

  Jadrolinija radi na tome da se umjesto odlaska na šaltere promjena datuma putovanja omogući elektronskim putem. Do sada je bilo moguće kupiti kartu online, a u slučaju otkazivanja putovanja korisnik za istu može dobiti povrat novca umanjen za određeni postotak, ovisno o vremenu otkazivanja, ako to zatraži u poslovnici Jadrolinije ili elektronskom poštom, prenosi Glas Otoka.

  “Ukoliko datum putovanja na kupljenoj karti nije istekao, na šalterima Jadrolinije putnik svoju kartu može zamijeniti za kartu s drugim željenim datumom putovanja uz nadoplatu iznosa definiranog odbitka. Ako putnik nije u mogućnosti doći do šalterskog prodajnog mjesta, karta se može stornirati uz povrat sredstava putem ureda reklamacija, odnosno mailom na adresu e-pošte passdept_h@jadrolinija.hr”, objašnjavaju iz Jadrolinijog ureda u Rijeci.

  Kada bi se mogle očekivati digitalne promjene u poslovanju Jadrolinije nema još konkretnog datuma, ali svakako je ta odluka osvježenje i nešto što će uvelike razveseliti korisnike usluga.

  “Jadrolinija prati potrebe svojih putnika te se trudi svoj prodajni sustav i poslovanje razvijati i nadograđivati u skladu s time. Proces digitalizacije koji se trenutno odvija u društvu osigurat će tehnološku platformu koja će moći podržati i uslugu koju spominjete (online zamjena datuma putovanja preko korisničkog računa). Obzirom na složenost prodajnih pravila, vrste linija i kapaciteta koji se prodaju (rezervacija sjedala u katamaranima, rezervacija mjesta u garaži, linije bez rezervacije) i trenutnu situaciju, u ovom trenutku točan datum nismo u mogućnosti iznijeti”, potvrdili su iz Jadrolinije Rijeka, dodavši da je usluga online zamjene datuma putovanja u fazi projektiranja i njenom početku primjene, nadaju se, u što skorije vrijeme.

  Do tada iz Jadrolinije mole korisnike za razumijevanje i korištenje jedne od trenutno ponuđenih varijanti zamjene karata.

  Komentiraj

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.