Produženje obustave krstarenja

  Pomorac.net

  1122
  Foto: Celebrity Cruises

  Royal Caribbean Cruises Ltd. najavio je kako produžava obustavu krstarenja na svoja četiri krstarenja još 30 dana, a krstarenja Aljaskom i Kanadom neće započeti do 1. srpnja 2020. godine. Royal Caribbean sada očekuje da će se njihova globalna flota vratiti u službu 12. svibnja 2020. Objavili su sljedeću izjavu o produženom zatvaranju:

  „S obzirom na globalne javnozdravstvene okolnosti, Royal Caribbean Cruises Ltd. odlučio je produžiti obustavu plovidbe naše globalne flote. Radimo s našim gostima na rješavanju ovog problema na njihovom odmoru i iskreno nam je žao zbog neugodnosti. Radimo i sa našom posadom kako bismo riješili pitanja koja im ova odluka predstavlja. Očekujemo da ćemo se vratiti u službu 12. svibnja 2020. Zbog najavljenih zatvaranja luka, očekujemo da se vratimo u službu za plovidbu na Aljasku, Kanadu i Novu Englesku 1. srpnja 2020. “

  Osim toga, krstarenja iz Singapura nastavit će s radom 1. lipnja 2020. godine. Gosti koji su rezervirani na otkazanom krstarenju mogu dobiti puni povrat ili 125% bonusa za buduće krstarenje.

  Podijeli objavu

  Komentiraj

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.