PLOVITI, OTKRIVATI, ŽIVJETI

864

ATRAKTIVNE NAGRADE ZA POSJETITELJE SAJMA NAUTIKA 19.– 23.02.2020.

Zagrebački velesajam započinje novu poslovnu godinu u veljači sa sajmom Nautike, najposjećenijim i najposlovnijim nautičkim sajmom u Hrvatskoj.

NAUTIKA u svom 29. izdanju predstavit će u osam punih paviljona više od 300 izlagača sa preko 280 atraktivnih plovila iz hrvatskih brodogradilišta, ali i plovila stranih proizvođača.

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte, Bura brodovi, Arba, Tušek, Pearl Sea, Leidi, Ramina, JK Nautika, Barracuda, Sykora, Terra Nauta,…

Sajam Nautike poznat je po raznovrsnoj nautičkoj ponudi što ga u odnosu na druge nautičke sajmove u Hrvatskoj čini nautičkim sajmom s najpotpunijom ponudom. Ovaj sajam zanimljiv je i poslovnim ljudima i širokoj publici jer u bogatoj paleti ponude na jednom mjestu nudi sve; od b2b susreta do zanimljivosti za široku publike. Od popratnog programa ističemo 1. Hrvatski ronilački kongres.

Posjetitelje očekuje bogati program: promocija novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištu, atraktivna izložba nautičke fotografije.

Kao i svake godine sretne posjetitelje obradovat će i vrijedne nagrade:

4 DANA PEARLSEA CHARTERA po odabiru
Pearlsea Yachts, Zagreb

VIKEND KRSTARENJE za 6 osoba na jahti MIRAKUL 30 Hardtop
Grginić jahte, Zagreb

Gumeni čamac Hercules Pro 270AL
Vanbrodski motor HIDEA HDF6HS, 4T, 1
4 Prsluka LALIZAS za spašavanje

Lalizas Marina, Split

Više na linku: https://www.zv.hr/sajmovi-7/nautika/posjetitelji-2813/nagradna-igra-4389/4389

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.