“Celebrity Apex” prošao sea trials

  348
  Foto: Screenshot Youtube

  Novogradnja kompanije Celebrity Cruises „Celebrity Apex“ vratila se u brodogradilište Chantiers de l’Atlantique u Saint Nazaireu u Francuskoj tijekom vikenda, nakon uspješno odrađenog prvog sea trialsa. Čini se kako je novogradnja kompanije Celebrity Cruises nadmašila očekivanja u pogledu performansi.

  Prva runda testiranja na moru provedena je između 4. i 8. veljače u Biskajskom zaljevu u blizini brodogradilišta. Plovidbu je nadziralo preko 50 članova posade tehničkih odjela palube i strojarnice. Unatoč optimalnim pokusnim uvjetima, kao što su jaki vjetrovi i veliki valovi, novogradnja je pokazala vrlo visoku razinu iskoristivost goriva i udobnosti zahvaljujući revolucionarnom dizajnu svog Parabolic Ultrabow-a.

  “Celebrity Apex” započet će svoju prvu sezonu 1. travnja mini-sezonom od 5 putovanja Sjevernom Europom, a zatim će se premjestiti na Mediteran. U studenom će „Celebrity Apex“ zaploviti za matičnu luku Fort Lauderdale na Floridi, odakle će polaziti na 7-dnevna krstarenja Karibima. Pogledajte kako izgleda uljepšavanje kruzera prije primopredaje.

  IZVORCruise Mapper
  Podijeli objavu

  Komentiraj

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.