Šibenčani “Namišteni” pobjednici Orada kupa u Kalima

  132
  Foto: Naši školji

  Ekipa “Namišteni” – Ivan Aleksić i Krešimir Marinov iz Šibenika, sa 11 ulovljenih orada (3.690 kg)  pobjednik je petog Orada kupa koji se 5. listopada održao u Kalima.

  Drugo mjesto zauzeli su “Španjolci” – Toni Zrnić i Alen Grego (Krk/Zagreb), s četiri ulovljene orade (1.345 kg), a treće mjesto ekipa iz Kali “Dva Mladena” – Mladen Vidov i Mladen Stankić, s  četiri orade (1.080 kg).

  -Na natjecanju, koje se održalo u uvalama Mala Lamjana i Velika Lamjana, sudjelovalo je 28 ekipa, od Krka do Dubrovnika te Zagreba, Ljubljane i Italije. Ulovilo se više ribe nego prijašnjih godina – 37, a s najvećom oradom (0.760 kg i 40 cm) može se pohvaliti ekipa “Španjolci”, kazao je Mihovil Vudrag, poznati sportski ribolovac, jedan od organizatora Orada kupa.

  Zahvaljuje svim sudionicima te suorganizatorima – Općini Kali i TZO Kali, koji su za cijeli vikend (od petka do nedjelje) natjecateljima osigurali smještaj po povoljnim cijenama te hranu i piće na završnoj večeri.

  Nagradni fond donirao je njemački DAM Quick, najstariji ribolovni brand na svijetu, a trenutačno jedan od vodećih europskih proizvođača ribolovne opreme.

  IZVORNaši školji
  Podijeli objavu

  Komentiraj

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.