Brodovi na Atlantiku promijenili kurs, znači li to da je operacija blizu kraja?

A. Z.

2511
Foto: screenshot MarineTraffic.com

Na stranici Marine Traffic koja prati kretanje brodova u posljednjih nekoliko sati vidljivo je da je nekoliko brodova, uključenih u operaciju traganja i spašavanja za brodom „Bourbon Rhode“, promijenilo kurs kojim su plovili. To bi moglo značiti da su možda uočili splav u kojoj bi mogli biti naš kapetan Dino Miškić i njegova posada.

Kako pratimo na Marine Trafficu nekoliko brodova nalazi se na maloj međusobnoj udaljenosti. Iskreno vjerujemo da je pronađen neki satelitski signal i da će ova operacija na Atlantiku uspješno završiti te da će se obitelji ponovno ujediniti.

Podijeli objavu

2 KOMENTARI

  1. mislim da je prerano bit euforican.treba bit strpljiv i mozda..samo mozda postoji cudo..cinjenice su neumoljive..puno je dana proslo…
    Nevjerojatno je da je kompanija Bourbon prekinual potragu nakon samo tjedan dana sto dovoljno govori o samoj kompaniji..
    zavrsila se ova prica koliko toliko sretno ili nedaj Boze bas tragicno…nadje li se splav..makar prazan ili okrenut naopako..ne postoji nacin da se ikad skine ljaga s ove bescutne i bezobzirne kompanije Bourbon
    pametnom dosta..

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.