Barkajoli će voziti do brodova u Jazinama

  256
  Foto: Pomorac.net

  Od ponedjeljka 14.travnja pa sve dok bude potrebno barkajoli će od 7,30 do 12 te od 16 do 20 sati prevoziti vlasnike brodica privezanih za pontone. Pontoni će biti uklonjeni zbog radova na uređenju obalnoga zida u uvali Jazine. To su priopćili iz Županijske lučke uprave, javlja HRT Radio Zadar.

  Županijska lučka uprava Zadar nastavlja sa projektom rekonstrukcije obale na lučkom području luke otvorene za javni promet Jazine, Grad Zadar. Navedenim radovima su prethodile faze I. i II. uređenja predmetne luke te su navedeni radovi nastavak projekta uređenja luke Jazine tj. III. faza uređenja obale. Obuhvat III. faze se odnosi na Obalu kneza Branimira od profila 26 do profila 42 u dužini 206,52 metra.

  Navedeni radovi su ugovoreni cijenom od kuna bez 4.115.272,19 PDV-a. Radove kao najbolji ponuđač za Županijsku lučku upravu Zadar izvodi Akropolis d.o.o. Uslugu “Stručnog nadzora nad radovima rekonstrukcije obale u uvali Jazine” za Županijsku lučku upravu Zadar izvodit će Idassacommerce d.o.o. Planirani rok izvođenja radova jest 160 radnih dana. Ovim radovima će se uvelike povećati sigurnost prometa u luci te korištenja obale.

  IZVORHRT Radio Zadar
  Podijeli objavu

  Komentiraj

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.