Bahri dodatno pojačava svoj tržišni utjecaj u Azijsko-Pacifičkoj regiji

292
Foto: Vessel Finder

Bahri, globalni predvodnik u logistici i transportu, najavio je širenje svoje tržišne prisutnosti u pomorskoj industriji Azijsko-Pacifičke regije (APAC). Jači utjecaj pružit će tvrtki bolji uvid u nove trendove na tržištu kao i potrebe klijenata u kemijskoj i logističkoj industriji Singapura te širem području APAC regije.

Objavljeno je to na velikoj svečanosti održanoj 5. travnja u Regent hotelu u Singapuru, a u prisustvu Abdullaha Aldubaikhija, glavnog izvršnog direktora tvrtke Bahri te viših izvršnih direktora većih naftnih kompanija iz regije, kao i brokera.

Ekspanzija će također omogućiti tvrtkama Bahri Logistics i Bahri Chemicals, dvjema od pet poslovnih jedinica tvrtke, da promoviraju svoje usluge, pridobiju nove klijente, opslužuju postojeće te proširuju komunikacijske kanale. Tvrtka u budućnosti planira i proširenje ostalih svojih poslovnih jedinica na novu regiju.

U posljednjih 41 godinu Bahri je postepeno proširivao svoju poziciju tržišnog lidera u globalnoj pomorskoj industriji. Tvrtka trenutno ima urede u Saudijskoj Arabiji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, SAD-u te Indiji, ali također ima i razvijenu mrežu agenata na Bliskom Istoku i Africi, SAD-u, Europi i Aziji.

Bahri je trenutno vodeća tvrtka u pružanju potpune usluge brodskog prijevoza iz istočnih zemalja SAD-a i Kanade do Jeedaha, Dubaija, Dammama i Mumbaija, uključujući ticanja na usputnim destinacijama poput Sredozemlja i Europe. Kao dokaz tvrtkine snažne prisutnosti na azijskom tržištu, njihove destinacije uključuju i luke u Kini, Indiji, Singapuru te Južnoj Koreji.

Bahri Chemicals je najveći vlasnik i operater kemijskih tankera na Bliskom Istoku te pristaje u 150 svjetskih luka. Posjeduje 36 kemijskih/product tankera nosivosti 1,1 milijun tona koji su dizajnirani po najvećim standardima te u mogućnosti prevoziti širok spektar različitih kemijskih tereta. Prva poslovna jedinica tvrtke, Bahri Logistics, jedna je od 10 najvećih break bulk brodova na svijetu te upravlja sa šest najnovijih višenamjenskih brodova od 26 tisuća tona nosivosti prema uobičajenom rasporedu.

RI

IZVORVessel Finder
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.