Devet novih putničkih trajekata bit će porinuto za rute u Britaniji i Irskoj

605
Foto: Cruise Mapper

Planovi za porinuće devet novih putničkih trajekta na rutama u Velikoj Britaniji i Irskoj pokazuju da industrija krstarenja nastavlja cvjetati. Brittany Ferries, Stena Line i Irish Ferries su među operaterima za koje se očekuje da će proširiti svoju flotu.

U 2017. putovanja s preko 38 milijuna putnika napravljeno je trajektima na domaćim britanskim, irskim i kontinentalnim uslugama, pokazuju podaci industrije.

Novi brodovi uključuju trajekte za vozila i putnike, kao i najveći katamaran koji će raditi u Londonu.

Najnoviji brod Irish Ferries, „WB Yeats“, porinut je u prosincu, a drugi će početi s radom između Velike Britanije i Irske 2020. godine.

Najmoderniji brod kompanije Brittany Ferries, „Honfleur“, trebao bi ući u službu na ruti Portsmouth-Caen u srpnju 2019. godine. Dizajniran je da nudi ugodnu vožnju zbog smanjenih vibracija i besplatnog WiFi-ja.

U tijeku je izgradnja tri nova trajekta za Stenu Line, a prvi će početi s radom na ruti Dublin-Holyhead početkom 2020. godine. Prema riječima tvrtke oni će biti među energetski najučinkovitijim trajektima na svijetu.

DFDS bi trebao predstaviti svoj najveći trajekt u Engleskom kanalu 2021. godine, a MBNA Thames Clippersi planira porinuti svoj najveći brod ikad, „Venus Clipper“, do kraja ožujka 2019. Katamaran će moći primiti 222 putnika s pedeset sjedala više, nego što imaju brodovi predstavljeni u ljeto 2017.

RI

IZVORCruise Mapper
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.