UZ WINE TO GO SADA MOŽETE UŽIVATI U DOBROM VINU BILO KAD I BILO GDJE

journal.hr
journal.hr

Nova vremena u kojima živimo stvorila su nam neke nove navike, običaje i rituale. Upravo u tim novim vremenima možemo reći da se više nego ikada prije okupljamo, uživamo vani na suncu i prirodi s obitelji ili prijateljima. Proteklih nekoliko mjeseci svjedoci smo da su se razne proslave poput rođendana upravo odvijale na livadama, gradskim klupicama ili bilo kojim otvorenim mjestima, ali u svakoj proslavi i druženju nedostajao je jedan praktičan “detalj” bez kojeg je zdravica nezamisliva. Wine to go projekt je koji ima za cilj svim vinoljupcima omogućiti uživanje u dobrom vinu bilo kada i bilo gdje. Sada više nema razloga da na izletima ili drugim okupljanjima kada vam je bilo nezgodno nositi vino, uživate u dobrim vinima gdje god se nalazili. Kako bi zadovoljili ukuse i želje svih, Wine to go dolazi kao: ChardonnayMerlotRose ili Aperol Spritz.

Praktičan i profinjen dizajn pakiranja ovih vina svakako će postati omiljen dodatak svim vašim proslavama i zajedničkim trenucima. 

journal.hr

MERLOT 

Ugodan i vrlo bogat miris u kojem se isprepliću note zrele trešnje sa malinom. Okus je intenzivan, pun i trajan, umjerenih tanina, zavodljive pitkosti i naglašene voćnosti. Živahne kiseline ostavljaju dojam ugodnog i lagano  pikantnog završetka.

ROSE

Lijepe je žive i kompaktne ružičaste boje. Miris je diskretan i nježan, ali izrazito ugodan i postojan. Nježne nijanse livadnog cvijeća miješaju se sa atraktivnim voćnim notama maline. Okus je osvježavajući, ugodan i u skladu sa mirisom.

 
journal.hr

CHARDONNAY

Prepoznatljivi, sortni mineralno-voćni miris je jednostavan i blag. Voćne arome asociraju na marelicu i krušku, a tonovi cvjetnih nota odaju mineralnost. Na okus je elegantan, harmoničan. Orašasto voće, zrelost, sa živahnim kiselinama, daju lijep gorkast okus i nježnu voćnost.

APEROL

Osvježavajuća aroma tropskog voća krasi ovaj spritz. Poznati Aperol je sažet u karakterističnom okusu gorke naranče i citrusa. Punog je  i snažanog  okusa, s dozom neophodne elegancije i svježine za užitak ispijanja

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.