Ovo su najpopularnija bezalkoholna piva koja možete pronaći na našem tržištu

Photo: Pexels

Svjesni smo da će pivopije među vama (a sigurno vas ima) na naslov ovog članka zakolutati očima. Pivopijama je bezalkoholno pivo isto što i kavopijama espresso bez kofeina, jednostavno besmislen izum.  

Međutim, dajte ovom članku priliku i dopustite nam da vam objasnimo zašto bezalkoholno pivo nije rezervirano za luzere kako se to obično misli. 

Sada si sigurno postavljate pitanje zašto bi itko dobrovoljno pio bezalkoholno pivo? Dozvolite da vam iznesemo nekoliko razloga. 

Za početak, bezalkoholno pivo je odličan odabir ako ste neplanirano završili na zabavi, a kasnije morate sjesti za volan. Ili ako planirate otići na zabavu, a baš ste započeli piti kuru antibiotika pa ne smijete ni primirisati alkoholnim pićima. Svima su poznate situacije kada se ekipa s posla pred kraj radnog vremena počne neplanirano dogovarati za odlazak na piće. Vama bi baš dobro došla pivica nakon napornog radnog dana, ali sutra morate biti odmorni.  

Između ostalog, ako se smatrate pravim gentlemanom onda trebate biti svjesni da gentleman kad pije, pije odgovorno. Čak je i u tradicionalnim pivarskim zemljama poput Češke i Njemačke u porastu konzumacija bezalkoholnog piva.  

Treba vam još koji argument? Ako ne, onda pogledajte popis najpopularnijih bezalkoholnih piva dostupnih na našem tržištu  i bacite se na isprobavanje.  

Bavaria svijetlo bezalkoholno pivo

 Foto: swinkelsfamilybrewers.com

 

Heinken bezalkoholno pivo 

Foto: heineken.com

Karlovačko bezalkoholno pivo  

 Foto: karlovacko.hr

 

Kozel Bezalkoholno tamno pivo 

Foto: kozelpivo.si

Ožujsko Cool pivo 

Foto: ozujsko.com

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.