Šest najboljih gadgeta ovogodišnjeg sajma IFA

FOTO: SCREENSHOT YOUTUBE

Bang & Olufsen Beosound Edge

Danski proizvođač audio opreme Bang & Olufsen predstavio je svoj novi zvučnik pod imenom Beosound Edge. Ovo čudo tehnologije iuzgleda kao minimalistički kotač kojeg je moguće držati uspravnim na tlu ili obješenim na zid. Beosound Edge prati gdje se nalazite te se u vašoj prisutnosti osvjetli, a glasnoća se prilagođava kotrljanjem prema lijevo ili desno.The Beosound Edge stiže s AirPlayjem 2, Chromecastom 2 i Bluetoothom (Alexa i Google Assistant uključeni), a koštat će vas svega 3250 eura kada u studenom konačno stigne na police.

Lenovo Yoga Book C930

Lenovov Yoga Book C930 zbilja je jedan od čudnijih laptopa IFA-e. Na jednoj strani ima prikaz koji koristi E ink, a na drugoj LCD ekran. Kao i drugi Yoga Bookovi, on može stajati uspravno poput laptopa, koristeći E Ink ekran kao tipkovnicu. Druga opcija je preklopiti uređaj i koristiti ga kao tablet.

The Yoga Book C930 je zbilja jako tanak – svega 4 mm na najtanjem dijelu, a Lenovo jamči oko deset sati rada između punjenja. Uređaj košta 999 eura, a bit će dostupan krajem rujna.

Polaroid OneStep+

Polaroid OneStep+ izgleda kao analogna kamera, no ima mogućnost spajanja na smartfon. Naime, nakon što snimite fotografiju možete ju odmah ispisati ili urediti pomoću alata u sklopu uparene aplikacije za smartfone. Nova kamera stiže s objetivnima za portret, bljeskalicom i punjivom baterijom.

OneStep+ košta oko 160 dolara te je dostupan već od danas.

Sennheiser Momentum True Wireless Earbuds

Najnovije slušalice iz Sennheisera prilagođavaju se vašoj okolini, reducirajući buku ili dopuštajući okolnom zvuku da u slučaju opasnosti stigne do slušaoca. True Wireless podržavaju Siri i Google Assistanta, a otporne su i na vodu i znoj.

Sennheiserove True Wireless slušalice traju samo četiri sata, no mogu se puniti unutar kutijice. Cijena im je oko 300 eura, a na police stižu sredinom studenog.

Skagen Falster 2

Skagen je proizvođač satova inspiriran minimalizmom i danskim dizajnom, a njegov pametni sat Falster 2 nadogradnja je na početkom godine izdani pametni sat FalsterFalster 2 izgleda skoro isto kao i njegov prethodnik, no donosi niz vrlo bitnih nadogradnji, počevši sa GPS-om, pratiocem pulsa i otpornošću na vodu (idealno za plivače).

Novi sat stiže u četiri boje – crveno zlatnoj, srebrnoj, sivoj i crnoj.

Sony SRS-XB501G

Sonyjev najnoviji zvučnik predstavljen na IFA-i je zbilja postojan – otporan je na vodu i prašinu. On dolazi sa višebojnim osvjetljenjem, pojačanim basem i ugrađenim stroboskopom. Sony također tvrdi da ovo čudo može izdržati 15 sati prije spajanja na punjač, a kao jedan od glavnih razloga za kupnju navodi i integrirani Google Assistant.

Ovo ‘srce svakog tuluma’ koštat će oko 300 eura i bit će dostupno od listopada.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.