Harats pubovi – Zagreb, Rijeka… i širom svijeta

FOTO: SCREENSHOT YOUTUBE

Većina zagrebačkih pivoljubaca, ali i zavidan broj turista do sada je imao priliku okrijepiti se u Harats oazi (kako ju domaćini od milja zovu) na Trgu Petrice Kerempuha.

Međutim, znate li da Haratsova priča ide mnogo šire izvan granica Lijepe Naše? Dapače, radi se o iznimno uspješnom međunarodnom lancu irskih pubova koji se proteže od Azije do Sjeverne Amerike.

Priča započinje prije desetak godina kada je priznati ugostitelj I. Kokourov započeo s radom prvog Harats puba u Rusiji, želeći donijeti dašak irske kulture i tradicije na novo tlo. Od tada do danas u svijetu je otvoreno više desetaka Harats pubova, a čak 50 njih djeluje u sklopu istoimene franšize. U Hrvatskoj od lipnja uspješno posluje i riječki Harats Pub, pa tako primjerice po svoj omiljeni Guiness možete navratiti i do njih.

Planovi za jesen su veliki. Osim obilježavanja devete obljetnice od osnutka,  početkom studenog očekuje nas otvorenje Haratsa u talijanskoj Firenci, susjedi iz Ljubljane nestrpljivo čekaju svoj red nakon Talijana, a  zasigurno najveći izazov i ponos predstavlja otvorenje Haratsa u američkom Miamiju!

„Radi se punom parom kako bismo našim sadašnjim ‘haratsoljupcima’, ali i onima koji će to tek postati, omogućili najbolju atmosferu, najukusnije pivo i najnezaboravnije uspomene, gdje god se zatekli“,  poručuju iz Haratsa.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here