Harats pubovi – Zagreb, Rijeka… i širom svijeta

FOTO: SCREENSHOT YOUTUBE

Većina zagrebačkih pivoljubaca, ali i zavidan broj turista do sada je imao priliku okrijepiti se u Harats oazi (kako ju domaćini od milja zovu) na Trgu Petrice Kerempuha.

Međutim, znate li da Haratsova priča ide mnogo šire izvan granica Lijepe Naše? Dapače, radi se o iznimno uspješnom međunarodnom lancu irskih pubova koji se proteže od Azije do Sjeverne Amerike.

Priča započinje prije desetak godina kada je priznati ugostitelj I. Kokourov započeo s radom prvog Harats puba u Rusiji, želeći donijeti dašak irske kulture i tradicije na novo tlo. Od tada do danas u svijetu je otvoreno više desetaka Harats pubova, a čak 50 njih djeluje u sklopu istoimene franšize. U Hrvatskoj od lipnja uspješno posluje i riječki Harats Pub, pa tako primjerice po svoj omiljeni Guiness možete navratiti i do njih.

Planovi za jesen su veliki. Osim obilježavanja devete obljetnice od osnutka,  početkom studenog očekuje nas otvorenje Haratsa u talijanskoj Firenci, susjedi iz Ljubljane nestrpljivo čekaju svoj red nakon Talijana, a  zasigurno najveći izazov i ponos predstavlja otvorenje Haratsa u američkom Miamiju!

„Radi se punom parom kako bismo našim sadašnjim ‘haratsoljupcima’, ali i onima koji će to tek postati, omogućili najbolju atmosferu, najukusnije pivo i najnezaboravnije uspomene, gdje god se zatekli“,  poručuju iz Haratsa.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.