Evo kako voditi ljubav u vrućim ljetnim danima

FOTO: ILUSTRACIJA, UNSPLASH.COM/CCO License

U vrućim ljetnim danima mnogima nije ni do čega, a posebno do seksa koji samo još više zagrijava. No, kako vaš seksualni život ne bi trpio zbog visokih temperatura, postoje načini kako voditi ljubav, a da pritom ne umirete od vrućine piše Večernji List.

Seks pod tušem – Po zimi je idealan za zagrijavanje, a po ljeti za hlađenje. Seksualne igre pod tušem svima će podići raspoloženje, no pobrinite se samo da imate dovoljno veliku tuš kabinu kako bi oboje stali u nju.

Sklonite sve s kreveta – Kako se ne bi dodatno grijali tijekom seksa, sklonite jastučiće s njega, deke i slične prekrivače koji vas griju. Neka na madracu ostane samo plahta, a još bolje rješenje od kreveta je kuhinjski pod.

Uživanje u kadi – Ulijte mlaku vodu, eterična ulja i zaronite zajedno s partnerom, odnosno partnericom. Nema boljeg opuštanja od ovoga, a usput ćete utažiti svoje seksualne apetite.

Led – Kockicama leda začinite svoj seksualni život. Zapravo, rashladite ga. Uzmite kockicu leda, stavite je između zubi i prolazite njome cijelim tijelom vašeg partnera, odnosno partnerice, a onda to tražite da i vama učini.

Seks u moru – Za sve one koji idu na ljetovanje na more, seks u moru je nezaobilazan. Pripazite naravno da vas netko ne vidi, najbolje odite na noćno kupanje. Ako ne idete na more, dobra su i kupališta na jezerima, rijekama, važno je samo da ste u vodi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here