Replikator zanatskih piva s potpisom mnogih majstora pivarstva

Gentleman.hr

FOTO: SCREENSHOT YOUTUBE

Replikator hrane i piće djeluje tako da preraspodjelom subatomskih čestica, kojih obiluje svugdje u svemiru, oblikuje molekule te organizira te molekule u neki objekt.

Na primjer, za stvaranje svinjskog odreska, replikator bi prvo trebao kreirati atome ugljika, vodika, dušika itd, organizirati ih u aminokiseline, proteine, stanice te sastaviti čestice u oblik svinjskog mesa, odreska i to u svega nekoliko sekundi.

Replikator se uspješno koristio u skoro svim sezonama Zvjezdanih staza.

No, ovdje dolje na Zemlji još uvijek nemamo replikator, ali imamo zato prvu najbolju sličnu stvar, a koja nam može stvoriti kavu, čaj, Kombuchu, sokove, zdrave napitke te ono najbitnije, pivo.

Zove se Pico E Deluxe.

Uglavnom uređaj je to koji nam u svom opusu proizvoda doista nudi sve gore nabrojano, no spomenimo ipak ono posljednje, a to je pivo.

Za ovaj se projekt okupilo stotine pivovara diljem svijeta te njihovih majstora pivarstva koji su sudjelovali s tvrtkom i kreiranju jedinstvenog okusa za svako pivo u ponudi ovog uređaja. Time ste sigurni da svako pivo koje kuhate po njegovoj izvornoj recepturi ili recepturi koju je osmislio majstor pivarstva.

Namirnice za svako ponuđeno piće dolaze u posebno pripremljenim paketićima pod nazivom PicoPaks koji se uz kućnu dostavu naručujete online.

Deluxe inačica dolazi sa svime što vam je potrebno za početak pripreme, odnosno kuhanja pića, a to uključuje sami uređaj, keg, dva filtera i staklenu posudu za mjeru.

Pico U Deluxe može biti vaš za svega 200 dolara poduprete li Kickstarter kampanju, odnosno kasnije po cijeni od 300 dolara.

IZVORIzvorna objava na Gentleman.hr
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.