Bobby – izvrstan dodatak vašem putovanju

T.P.

PROMO FOTO: BOBBY
U užurbanom spremanju prije putovanja, pa odlazak na aerodrom, presjedanja među letovima, dolazak u hotel, uvijek nekako uspijemo zametnuti nešto po torbama, pa kasnije jedina opcija koja preostaje je sve prekopati.
A tek nedostatak ručne prtljage koja se s vremenom iz lijepo spakiranih stvari transformira u jednu masu, koja se dobije stalnim poskakivanjem i trčanjem po treminalima.
Također velika je gužva za dobiti malo struje, ma samo do 10%, jer obitelj i prijatelji već očekuju poruku da je sve ok, ali realno gledajući, u masi ljudi velika je i šansa da će nešto iz prtljage nestati.

Bobby naprtnjača – elegantno rješenje za putnike, ali i dizajnom privlačan dodatak

Proizvod tvtke XD Design, Bobby naprtnjača protiv krađe skriva dosta zanimljivih specifikacija iza jednostavnog imena.

U hrpi specifikacija navedenih od strane XD Designa valja izdvojiti one najkorisnije za putnike:

Sama težina naprtnjače je svega 850 grama, može primiti do 13L sadržaja, ima USB izlaz sa prednje strane koji se napaja sa internom baterijom skrivenom u dnu.

Na dizajn je uloženo dosta razmišljanja pa istaknuta specifikacija je to da dobro pristaje na odijelo ali i na rekreativnu odjeću.

Također za avanturiste je bitno spomenuti da je vodootporan, te posebnom pjenom zaštićen zbog koje se neće tako lako poderati, a posebna stuktura izvedbe daje osjećaj lakoće nošenja.

Praktičnost dizajna i korištenje

Njegov polazišni koncept je orijentiran na zaštitu od krađe, pa su svi pretinci okrenuti prema unutra, i ne može mu se pristupiti sa vanjske strane, što može biti navedeno i kao prednost u situaciji krađe ali i kao nedostak u praktičnosti korištenja.


SCREENSHOT:YOUTUBE

13L može zadovoljiti vaše potrebe putovanje, međutim hoće li sve biti nabacano?

Prema tvrdnji dizajnera, svaki pretinac je dizajniran da vam sve bude pri ruci u svakom momentu. Tako nepotrebni tech i dokumenti mogu se uredno organizirati u glavnom pretincu, dok must have mobitel, karta za let i najhitnije može se pohrani unutar ručki naprtnjače.

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.