Žene otkrile što bi da im partner radi tijekom seksa, čak 80 posto njih želi ovo…

S.V.

FOTO: INSTAGRAM
Više od 80% žena kaže kako bi voljele da im partner češće govori prostote tijekom seksa, pokazala je anketa koju je razvio Men’s Health u suradnji sa sajtom simpatic.us.

Simpatic.us razvio je upitnik sa 170 pitanja o seksualnim fantazijama koji ispune oba partnera, a zatim se uspoređuju rezultati te se izlistaju samo one aktivnosti oko kojih se oba slažu. Svoje usluge naplaćuju 40 dolara po paru.

Men’s Health dobio je statistike seksualnih fantazija njihovih 2700 korisnika te uz pomoć seksologinje pokušao objasniti te brojke.

“Zaista ohrabrujem ljude da dijele svoje fantazije s partnerom. Ono što se na prvu čini nelagodno može voditi eksplozivnom eksperimentiranju – trebati samo započeti razgovor”, govori Emily Morse, seksologinja i voditeljica podcasta Sex With Emily.

1.Dirty Talk

Objavu dijeli Pornhub (@pornhub)


“Mozak je najmoćniji spolni organ, a govorenje prostota kreativan je način za njegovu stimulaciju”, kaže Morse. Pričanje prostota u krevetu nije samo oslobađajuće, nego je i odličan način za poticanje razgovora o pristanku. Riječi poput “Volim kako izgledaš u toj pozi” mogu biti dovoljne da pokrenu stvari. ”Obratite pažnju na reakciju partnera i postepeno dižite stvar na viši nivo”, savjetuje Morse.

2. Odlazak u striptiz klub


Da, dobro ste pročitali. Gotovo 70% žena kaže kako je zainteresirano za odlazak u striptiz klub sa svojim partnerom. “Za puno parova odlazak u striptiz barove je poput sigurnog načina ispitivanja seksa utroje bez ikakve gnjavaže. Gledanja partnera dok ga ‘teasa’ stranac može biti sjajna predigra”, tvrdi Morse.

3. Seks igračke na daljinsko upravljanje

Objavu dijeli LELO (@lelo_official)


63% žena fantaziralo je o korištenju seks igračaka na daljinsko upravljanje, dok 44% ispitanica kaže da su to htjeli njihovi partneri u javnosti. “Davanje partneru kontrole nad vašim zadovoljstvom može biti nevjerojatno stimulirajuće”, kaže seksologinja.

4. Vezanje očiju

58 % ispitanica kaže da su fantazirale o vezivanju očiju tijekom seksa. “Osim što pojačava seksepil i povjerenje, povez na očima pojačava i sve ostalo. Odjednom neočekivani dodiri i poljupci stvaraju valove zadovoljstva, a predviđanje onoga što slijedi može biti dovoljno da vas prevali preko ruba”, zaključuje Morse.

IZVORIndex.hr
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.