HLADNJAK KOJI VAM PLANIRA OBROKE I UPOZORAVA KAD TREBA U NABAVKU

FOTO: SAMSUNG
Pametni hladnjak promijenit će sve što ste znali o kupnji namirnica i pripremanju obroka, a zabavljat ćete se više no ikad prije.

Jeste li ikad stajali ispred hladnjaka i pomislili kako bi bilo super kad bi vam on sam mogao preporučiti što da jedete i eventualno vas spriječiti da uzmete nešto nezdravo? Napokon se vaša želja može ostvariti! Tvrtka Samsung otišla je u tom nastojanju korak dalje i izumila hladnjak koji će odgovarati na vaša pitanja. Plus: ima WiFi. Genijalno!

Upozorava kad treba u nabavku

Family Hub 3.0  posljednja je u nizu inovacija ovog tehnološkog giganta, koja se koristi posebnim softverom i personaliziranim odgovorima kako bi korisnici u svako vrijeme imali informacije o namirnicama, novostima i koječemu drugome. Čak ćete moći kontrolirati nadzornu kameru unutar hladnjaka, kontrolirati svjetlo, temperaturu i ostale stvari. Hladnjak vam može isplanirati obrok, preporučiti namirnice, informirati vas o alergijama na hranu, pa čak vas i upozoriti kada su vam zalihe pri kraju.

Idealan za osobe s invaliditetom

“Hladnjak s WiFijem i dodirnim zaslonom koji vam omogućuje da upravljate vlastitim namirnicama, povežete se s obitelji i zabavljate kao nikad prije”, stoji u opisu proizvoda na Samsungovoj službenoj stranici. Pametni hladnjak trebao bi olakšati i ljudima s invaliditetom da lakše dolaze do namirnica i imaju više prostora u kuhinji, piše Engadget. Cijena još nije poznata, ali možemo sa sigurnošću pretpostaviti kako će biti prilično paprena.

IZVORNet.hr
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here