HLADNJAK KOJI VAM PLANIRA OBROKE I UPOZORAVA KAD TREBA U NABAVKU

FOTO: SAMSUNG
Pametni hladnjak promijenit će sve što ste znali o kupnji namirnica i pripremanju obroka, a zabavljat ćete se više no ikad prije.

Jeste li ikad stajali ispred hladnjaka i pomislili kako bi bilo super kad bi vam on sam mogao preporučiti što da jedete i eventualno vas spriječiti da uzmete nešto nezdravo? Napokon se vaša želja može ostvariti! Tvrtka Samsung otišla je u tom nastojanju korak dalje i izumila hladnjak koji će odgovarati na vaša pitanja. Plus: ima WiFi. Genijalno!

Upozorava kad treba u nabavku

Family Hub 3.0  posljednja je u nizu inovacija ovog tehnološkog giganta, koja se koristi posebnim softverom i personaliziranim odgovorima kako bi korisnici u svako vrijeme imali informacije o namirnicama, novostima i koječemu drugome. Čak ćete moći kontrolirati nadzornu kameru unutar hladnjaka, kontrolirati svjetlo, temperaturu i ostale stvari. Hladnjak vam može isplanirati obrok, preporučiti namirnice, informirati vas o alergijama na hranu, pa čak vas i upozoriti kada su vam zalihe pri kraju.

Idealan za osobe s invaliditetom

“Hladnjak s WiFijem i dodirnim zaslonom koji vam omogućuje da upravljate vlastitim namirnicama, povežete se s obitelji i zabavljate kao nikad prije”, stoji u opisu proizvoda na Samsungovoj službenoj stranici. Pametni hladnjak trebao bi olakšati i ljudima s invaliditetom da lakše dolaze do namirnica i imaju više prostora u kuhinji, piše Engadget. Cijena još nije poznata, ali možemo sa sigurnošću pretpostaviti kako će biti prilično paprena.

IZVORNet.hr
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.