Ovo su gadgeti za koje niste niti znali da ih trebate

Marko Lubar

Razna gadgeterija nikad nije bila ovako dostupna, obimna ponudom i jeftina kao danas; svaki kutak interneta nudi neku sitnicu bez koje niste ni znali da ne možete živjeti. Sljedeći tekst donosi tri baš takva gadgeta, od kojih je svaki svojstven za vlastitu tržišnu nišu.

Sjećate li se onih tabli za crtanje i pisanje kad ste bili djeca? Ima ih još uvijek za kupiti, i to ne samo onih običnih kakvih ima u valjda svakoj domaćoj trgovini, nego LCD tablet za pisanje. Sa svojih 8,5 inča predstavlja sjajnu platformu za učenje: na njemu će djeca crtati i pisati, a nije zgorega reći kako je ovaj mališan vodootporan.

Kome još uopće treba 3,5-milimetarski ulaz za slušalice? Bluetooth je puno praktičniji za konzumaciju glazbe, jer vas oslobađa dosadnih kabela. QCY Q29 Pro baš je takav, Bluetooth headset, gotovo nevidljiv u uhu kad ga umetnete da poslušate glazbu. Svaka slušalica ima vlastitih 45 mAh energije, što je dostatno za cca. 30 sati u stand-by načinu rada. Tako sitan gadget zahvijeva i mjesto gdje ćete ga spremiti nakon upotrebe, a za to mu služi njegova originalna kutija. Ona pak posjeduje bateriju od 2.200 mAh, što će dostajati za nekoliko punjenja za slušalice.

Posljednji u nizu je Sonoff Bridge, gadget pomoću kojeg možete lako kontrolirati sve vaše daljinski kontrolirane uređaje sa zaslona mobitela. Sonoff Bridge lako se i jednostavno poveže s aparatima koje držite u kući: prvo što će pasti na pamet je televizor i njegov daljinski upravljač.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here