Stolić za kavu hladi vam pića i puni smartfone

Miroslav Wranka

FOTO: Indiegogo / Autor: StoreBound 
Uz pomoć darežljivih ljudi na platformi za crowdfunding Indiegogo high-tech stolić za kavu Sobro postat će stvarnost. Valjda neće završiti neslavno kao svojedobno Coolest Cooler.

Stolić Sobro, koji trenutno žari i pali kampanjom na platformi za zajedničko financiranje Indiegogo, dolazi sa zanimljivom opremom.

Ima ugrađen punjač za pametne telefone, prijenosna računala i sve drugo što možete spojiti na USB, dva zvučnika koja je Bluetoothom moguće povezati s televizorom, hladnjak u koji možete na rashlađivanje pohraniti sokove, vodu i pokoje pivo (i butelja vina, nadamo se) te LED osvjetljenje.

Površina stola je od kaljenog stakla koje se, tvrde u timu koji stoji iza ovog projekta, neće prljati pa neće biti potrebno stavljati podmetače za čaše. U dvije ladice moguće je odložiti časopise, punjače i – otvarač za boce, naravno.

Nadamo se kako neće završiti kao Coolest Cooler, sličan zajednički financiran projekt koji je prikupio 13 milijuna dolara i potom se pretvorio u popriličan fijasko.

Sobro u predbilježbi košta 629 američkih dolara (oko 4.500 kuna) plus troškovi dostave. Kad stigne u redovnu prodaju koštat će drastično više: 1.500 dolara (oko 10,5 tisuća kuna).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here