AZIMUT S7: Besprijekorna jahta za osvajanje morskih prostranstva!

FOTO: AZIMUT
Nautički svijet sa nestrpljenjem očekuje svako predstavljanje novih Azimutovih modela. Novi dodatak kolekcije S predstavljen je u Cannes-u u rujnu 2017.

Azimut je u svoju ponudu uvrstio još jednu luksuznu 21 metar dugu jahtu sportskog stila. Ako pogledamo jahtu sa krmene strane, prvo ćemo uočiti široke bokove i stepenice sa obe strane koje vode sa velike rotacijske krmene platforme do otvorenog kokpita jahte.

Iznad garaže u koju se mogu smjestiti RIB čamac i jet ski, nalazi se uređena površina za sunčanje. U poluotvorenom kokpitu je lijepo definiran blagovaonski stol sa manjim kuhinjskim blokom. Uzimajući u obzir da se u ljetnim danima više vremena provodi na otvorenom, kokpit je produžen. Prednost ovakvog stila je u velikim, staklenim vratima na glavnom salonu koja su duboko uvučena i kad se ona otvore dobije se jedna velika zajednička cjelina unutrašnjeg salona. U nizu bogato opremljenih prostorija, nalazi se i upravljački most sa desne strane sa dvije udobne fotelje za kapetana i njegovog pomoćnika.

Jahta je široka preko 5,3 metra, a ako se uzme obzir da su sa svake strane nadgradnje prolazi širine oko 60 centimetara, ostaje unutrašnja širina preko četiri metra, koja ovoj jahti daje upečatljivu udobnost kao da se nalazite na nekoj megajahti. Vlasnička kabina je dobila potpuno nov izgled sa drugačijim rasporedom namještaja, a potpalublje je dovoljno veliko za četiri udobne kabine u kojima se nalazi po dva kreveta, za osam osoba.

Vrhunski dizajn i odličan raspored sa poluotvorenim salonom i kokpitom čine ovu jahtu magičnom, jer predstavlja inovativni spoj moderno opremljenog prostora sa novim dekorativnim materijalima i najmodernije tehnike.

Tri snažna Volvo motora ostvaruju odličnu naksimalnu brzinu od 35 čvorova.

Ova jahta je još jedan dobar primjer primjene vrhunske, brodske tehnologije i karbonske, lagane strukture ugrađene u trupu jahte koja znatno olakšava plovilo čineći ga jačim i moćnijim.

IZVORNautika Present
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here