Aurora: Superjahta 100% prilagođena željama kupca!

FOTO: ROSSINAVI,AURORA
Brodogradilište Rossinavi lansiralo je novo plovilo za privatnog klijenta. Aurora (FRO34) je u potpunosti napravljena po želji kupca, a za interijer je bio zadužen arhitekt Achille Salvagni, sa prebivalištem u Londonu i Rimu

Koristeći tradicionalne i plemenite materijale i tehnike – od talijanskog Carrara mramora, pa sve do ručno tkanih tatami podnih obloga iz Japana.

Aurora, superjahta od 49 metara, inteligentno oslikava strast njenog vlasnika prema sportu i avanturama, sa luksuzno opremljenim i modernim unutrašnjim životnim prostorom.

Aurora posjeduje prostran i otvoren koncept, sa tri velika prostora za druženje i zabavu, uključujući prostor za sunčanje i dio za kupanje. ‘Plaža’ se nalazi ispred uvučenog, ali potpuno otvorenog dijela, koji uspjeva održati maksimalnu privatnost bez ugrožavanja prednosti boravka na otvorenom.

Ova jahta ima mnogobrojne velike prozore koji pružaju impresivan panoramski pogled, a pojedini dijelovi duž pramčanog dijela po nekim svojim detaljima nalikuju spotskom automobilu.

„Aurora odražava aktivni način života vlasnika u svom sportskom izgledu i osjećaju koji pruža ovaj brod“, objašnjava Salvagni. „

U skladu sa sportskom tematikom, Aurora se isporučuje sa kompletno opremljenom i najmodernijom teretanom koja se uzdiže sa glavne palube i jacuzzi napravljen po mjeri.

Salvagni je uklopio najpoznatije i najmodernije tehnologije, uključujući potpuno prilagodljivo LED osvjetljenje, ugrađen zaobljeni 80“ 4K UHD televizor, potpuno funkcionalnu saunu i 120-inčni LED zidni projektor, koji su potpuno uklopljeni u dizajn. Čak i impresivni vinski podrum, sa prostorom za 500 boca, ima vrhunski sistem kontrole temperature i zaštitu lozinkom.

IZVORNautika Present
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here