Sunseeker Manhattan 66: Luksuzna jahta za zabavu i uživanje!

Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo novi model brodogradilišta Sunseeker koje u nautičkoj industriji njeguje poseban imidž…

Motorna jahta Sunnseker Manhattan 66 je nasljednica uspješnog modela Manhattan 52. I ovog puta, britansko brodogradilište potvrdilo je dominaciju u izgradnji luksuznih jahti od 15 do 17 metara .

Novi model je dizajniran za maksimalnu zabavu na moru, a prepoznatljiv je po izuzetnom panoramskom pogledu na okolinu kroz velike staklene površine, koje pružaju obilje prirodne svjetlosti.

Otvoreni prostor u unutrašnjost omogućava lako kretanje od pramca do krme, povezujući prostorije vizulno: pogled s upravljačkog mjesta i dio za sunčanje na pramcu seže do dobro opremljene kuhinje na krmi.

Šetajući ovim lijepim, centralnim salonom zapazili smo bočna vrata kod upravljačkog dijela koja omogućavaju lakši izlaz na pramac, ali su i praktična  kod pristajanja u marinu. Kada smo izašli kroz ta bočna vrata, put nas je doveo do prelijepog pramca koji ima veliki lounge koji vlasnicima omogućava mir, čak i u marini.

Na ovom modelu postoji opcija sa barom u krmenom dijelu, a ono što je još zanimljivije je da postoji poseban ulaz u master dio za vlasnike. Sunseeker je po prvi put primjenio takvo rješenje u opsegu ove veličine. Inače, zahvaljujući kuhinji koja se nalazi na glavnoj palubi, u potpalublju su smještene četiri kabine.

Sunseeker Manhattan 66 ima sjajan beach club,gril, dio za sjedenje, ali i tuš gdje se možete rashladiti ili skinuti morsku sol sa sebe.

Duboki V trup omogućuje ostvarivanje još boljih performansi i smanjenje ljuljanja na valovima.

IZVORNautika Present
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here