Ranieri Shadow 22

FOTO:NAUTIKA-PRESENT
Ranieri je kompanija postoji već punih četrdeset godina i koja sa svakim novim modelom pojačava svoj imidž proizvođača kvalitetnih, pouzdanih, lijepo dizajniranih, a opet i relativno pristupačnih plovila.

U svojoj ponudi ima preko 40 modela plovila, kojima su se odnedavno pridružili i neki gumeni modeli čamaca. Model koji predstavljamo je 6,50-metarski Ranieri Shadow 22, novi model ovog brodogradilišta sa mnogo karakeristika koje su u vrhu klase kojoj pripada.
Prije svega, ono što je svakom tko prilazi ovom čamcu jasno, bilo da je iskusni nautičar ili samo promatrač, da je dizajn ovog 6,50 metara dugačkog čamca mladenački poletan,te da je naglasak stavljen na prostor i ergonomiju.

Sa ponudom sjedenja (devet osoba) i krevetom za dvoje u pramčanoj kabini, Ranieri Shadow 22 izlazi iz okvira svoje dužinske klase i predstavlja se kao najboji u kategoriji ponude prostora u odnosu na cijenu.

Osim toga, raznovrsnost pogona (jedan ili dva vanbrodska motora do maksimalnih 230 konja), od ovog čamca pravi pravu malu raketu na vodi, pogodnu za sve moguće aktivnosti koje vam padnu na pamet. Naravno , ne treba zaboraviti ni mogućnost transporta plovila kopnom, koja je podržana dimenzijama i relativno malom masom plovila.

Kada govorimo o karakteristikama plovila na vodi i tu je Shadow 22, kao i uostalom ostatak ponude ovog proizvođača, na veoma visokom nivou.
Kvalitetni materijali iskorišteni u izradi plovila su rezultirali velikom čvrstinom trupa, dok se masa plovila maksimalno smanjila.

Ovo, uz dodatak H.I.S. sistema dizajna podvodnog dijela plovila, dovodi do poboljšanja u ubrzanju, maksimalnoj brzini plovila, ekonomičnosti i udobnosti plovidbe.

IZVORNautika Present
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here