Pirelli PZero 1400 Sport: 14 metara ekstravagancije

FOTO:Pirelli
Ne tako davno imati gumenjak, a potom i RIB, kao nastavak gumene priče značilo je da ste u nautičkom lancu ishrane bili na samom dnu, najslabija karika, oni što smetaju jačima i većima da projure.

Ali napredak je nezaustavljiv svuda u svijetu, a naročito u nautičkoj industriji i iskreno rečeno nitko nije očekivao tako plodno tlo za napredak u klasi gumenih čamaca kao što se ispostavilo da ga ima. A rezultat tog je pred vama. Ultimativni stroj sa ultimativnim genima.
Sa dužinom od 14 metara i širinom koja prelazi 3,5 metra 1400 Sport nudi beskompromisne performanse protkane poboljšanom sigurnošću u kombinaciji sa odlučnim dizajnom i velikodušnom ponudom prostora.

Sa planom koji definitivno pripada „open” klasi čamaca, u ovoj dužinskoj klasi je ponuđena zaista dobra ponuda prostora, i na pramcu i na krmi. Sa raznim opcijama koje su dostupne svaki od budućih vlasnika može opremiti svoj Pirelli Pzero prema svojim potrebama.
Pritom, u svakoj od mogućih konfiguracija natkrivena kormilarnica je konstanta i dobro je da je tako, zato što je na polju funkcionalnosti i dizajna u samom vrhu ne samo ove klase čamaca, nego i općenito u nautičkoj industriji.

Ne treba ni dotatno napominjati da je oprema koja se ugrađuje u ovaj čamac na vrhu ponude u branši i na izboru su samo „crem de la crem” proizvodi od najboljih svijetskih kuća.
Na sve ovo treba dodati i veliki broj opcija pogona, od raspona snaga preko pogonskog goriva, čak su u opciji i kombinacije vanbrodskih i brodskih motora. Kao poseban detalj ističe se i predivno kupatilo sakriveno u centralnoj konzoli, kao i kompletna kuhinja sa grilom u naslonima sjedišta skipera i putnika. Tek toliko da ništa ne fali i ne ometa savršen dan na moru.

IZVORNautika Present
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here